ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Tom Ford αλλάζει το όνομα της New York Fashion Week - Πώς θα ονομάζεται πλέον το μεγάλο event


Μάρθα Κουμπάνη

30 Ιανουαρίου 2021

Ο Tom Ford αλλάζει το όνομα της New York Fashion Week - Πώς θα ονομάζεται πλέον το μεγάλο event

Λίγο πριν τη διεξαγωγή της New York Fashion Week, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο, ο Tom Ford, πρόεδρος του συμβουλίου των Αμερικανών σχεδιαστών (CFDA) ανακοίνωσε με μια επιστολή στα μέλη του την πρόθεση του να δώσει άλλο όνομα στην Εβδομάδα Μόδας.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πάρει τον τίτλο "American Collections Calendar", δηλαδή "Ημερολόγιο των αμερικανικών συλλογών", σύμφωνα με το ρεπορτάζ του WWD.

Στην επιστολή αυτή ο Ford εκφράζει το σκεπτικό ότι στο πρόγραμμα της fashion week και στην ψηφιακή πλατφόρμα Runway360, θα μπορούν να συμπεριληφθούν όλοι οι Αμερικανοί σχεδιαστές ανεξάρτητα αν θα παρουσιάσουν τη συλλογή τους στη Νέα Υόρκη ή αλλού, ακόμα κι εκτός Η.Π.Α., αλλά και ανεξάρτητα από την ημερομηνία που θα επιλέξουν.

Το CFDA δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πρόγραμμα για την Εβδομάδα Μόδας που έρχεται 14-17 Φεβρουαρίου, όμως δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές και οι οίκοι που θα παρουσιάσουν τις collections τους εκτός των συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.