ΣΤΙΛ FASHION NEWS

5 χειροποίητα βραχιόλια ποδιού που θα γίνουν τα αγαπημένα σου fashion items του καλοκαιριού


14 Μαΐου 2021

5 χειροποίητα βραχιόλια ποδιού που θα γίνουν τα αγαπημένα σου fashion items του καλοκαιριού

Τα τελευταία χρόνια ο χώρος της μόδας επανέφερε και επαναπροσδιόρισε trends που φωνάζουν “Back to 90s” με όλη τους τη ψυχή. Ποδηλατικά κολάν, cargo & capri παντελόνια, tube tops, bucket καπέλα, scrunchies, χοντρές στέκες, είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες τάσεις της δεκαετίας των φλόου χρωμάτων και των ηλεκτρονικών ήχων που έχουν επιστρέψει στη μόδα και φέρνουν έναν nostalgic και ρετρό αέρα στη ντουλάπα μας. 

Ένα κόσμημα που επίσης ανήκει στο 90s revival και από πέρυσι έχει γίνει ξανά must-have είναι τα χειροποίητα βραχιόλια ποδιού. Τα βραχιόλια για το πόδι ήρθαν για να επιβάλλουν την ανεμελιά του καλοκαιριού σε κάθε εμφάνισή μας. Είναι το κόσμημα που έρχεται να δώσει μια πιο boho διάθεση στο στυλ μας και λάμψη σε κάθε βήμα μας - και δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα. 

Εμείς λοιπόν, διαλέξαμε μερικά από τα χειροποίητα βραχιόλια ποδιού που έχουν αυτό το κάτι που θα κάνει το στυλ μας να ξεχωρίσει, τα οποία κατασκευάζονται από το ελληνικό brand με χειροποίητα κοσμήματα & τσάντες, 3rd floor. Βρήκαμε αλυσίδες - και λεπτές και πιο bold-, anklets διακοσμημένα με πέτρες, αλλά και πιο περίτεχνα βραχιόλια, που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ στην παραλία, στην έξοδο, στο γραφείο, με σαγιονάρα, sneakers ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

*Μπορείς να βάλεις και στα δύο πόδια για πιο τολμηρό fashion statement. 

jenny.gr

Βρες εδώ το Χειροποίητο Βραχιόλι Ποδιού Odelie

jenny.gr

Βρες εδώ το Χειροποίητο Βραχιόλι Ποδιού Babbett

jenny.gr

Βρες εδώ το Βραχιόλι Ποδιού Dome Ασημί

jenny.gr

Βρες εδώ το Χειροποίητο Βραχιόλι Ποδιού Fortunata Ασημί

jenny.gr

Βρες εδώ το Χειροποίητο Βραχιόλι Ποδιού Celie Ασημί

Τα anklets μπορεί για μερικά χρόνια να είχαν ξεχαστεί, αλλά επέστρεψαν και είναι πιο τολμηρά από ποτέ και σίγουρα θα δώσουν αυτό το extra που θέλουμε στην εμφάνισή μας.

Δες όλα τα βραχιόλια ποδιού της 3rd floor, καθώς και όλα τα χειροποίητα κοσμήματα & τσάντες.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.