ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mary - Mare: H νέα resort συλλογή της Μary Katrantzou είναι ένας ύμνος στο καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιουνίου 2021

Mary - Mare: H νέα resort συλλογή της Μary Katrantzou είναι ένας ύμνος στο καλοκαίρι

Θυμάστε όταν το περασμένο καλοκαίρι η διεθνώς αναγνωρισμένη, Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή Mary Mare; Και πώς να το ξεχάσετε άλλωστε, αφού η resort συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τους ωραιότερους καλοκαιρινούς προορισμούς και ήταν στολισμένη με εικόνες από vintage γραμματόσημα, σε σχέδιο της Katrantzou.

Η Mary-Mare επιστρέφει,ως συνέχεια της size inclusive holiday collection του 2020.

Ανακαλύψτε τα νέα στυλ MARY-MARE μέσα από τις εικόνες που φωτογράφησε ο Panos Davios και εξυμνούν το ελληνικό καλοκαίρι. Το χρώμα χρησιμοποιείται ως εργαλείο ευεξίας σε απόλυτη αρμονία με την γαλήνια θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό.

Οι εκτυπώσεις και τα prints, για τα οποία και φημίζεται η Ελληνίδα Fashion designer, εμφανίζονται σε φούστες, παρεό και αέρινες τουνίκ. Τα τροπικά λουλούδια και πουλιά κοσμούν φορέματα, καφτάνια, ιδανικά για brunch στην παραλία ή μια βραδιά κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Πλούσια, ζωντανά χρώματα σε γεωμετρικά σχέδια καλύπτουν τα tops και τα ολόσωμα μαγιό. Η παλέτα των χρωμάτων είναι δροσερή και εξωτική, ενώ όλα τα κομμάτια έχουν μέγεθος έως 20.

Τα μαγιό αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Τα ολόσωμα και τα μπικίνι της συλλογής είναι η πιο elegant επιλογή για την παραλία και την πισίνα.

Είτε λοιπόν είστε έτοιμες για τις διακοπές σας, είτε θέλετε να μαγνητίσετε τα βλέμματα στην πόλη με αέρινες, καλοκαιρινές δημιουργίες, όλα τα απαραίτητα για ασυναγώνιστες εμφανίσεις θα τα βρείτε στο marykatrantzou.com.

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα λευκά φορέματα του καλοκαιριού για το 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.