ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ποια σανδάλια να επιλέξετε; Οι τάσεις της μόδας για αυτό το καλοκαίρι


The Jennettes

21 Ιουνίου 2021

Ποια σανδάλια να επιλέξετε; Οι τάσεις της μόδας για αυτό το καλοκαίρι
Τα σανδάλια που χρειάζεστε το φετινό καλοκαίρι

Οι τάσεις μόδας αλλάζουν κάθε σεζόν και επειδή το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, θα ήταν καλό να ξεκινήσουμε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Όλες οι γυναίκες αγαπάμε να αλλάζουμε συχνά την εμφάνισή μας και η ποικιλία των ρούχων προϋποθέτει ότι πρέπει να διαθέτουμε και μια ποικιλία υποδημάτων, οπότε σήμερα θα παρουσιάσουμε ορισμένα σχέδια, που κάθε γυναίκα χρειάζεται το καλοκαίρι για να συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας.

Αγαπάτε τα αθλητικά ρούχα;

Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε το πιο πιθανόν δεν βγάζετε από τα πόδια σας και τα αθλητικά παπούτσια σας το καλοκαίρι. Αλλά ακόμα και να έχετε επιλέξει τέτοια από ύφασμα που αναπνέει, συχνά η ζέστη επηρεάζει τα πόδια σας και σας δημιουργεί επιπλέον ενόχληση στο τέλος της εργάσιμης ημέρας.
Είμαστε όμως, στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι φέτος τα αθλητικά σανδάλια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια στην αγορά. Είναι κατασκευασμένα ειδικά για τα άτομα στα οποία αρέσει να προπονούνται, να τρέχουν ή να ταξιδεύουν. Πολλά από αυτά τα σχέδια έχουν καινοτόμες σόλες που μειώνουν την ένταση στα πόδια και αυτό αυξάνει την άνεση. Ταυτόχρονα, τα παπούτσια αυτά θα είναι απολύτως επίκαιρα αυτή τη σεζόν, οπότε είναι η ώρα να τα εκμεταλλευτείτε.

jenny.gr

Λατρεύετε τα ψηλά τακούνια;

Κυρίες μας, γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς, ακόμη και όταν δεν αισθάνεστε άνετα όταν φοράτε έναν τέτοιο τύπο γυναικείων σανδαλιών, αισθάνεστε υποχρεωμένες να επιλέξετε επίσημα παπούτσια ως μέρος της συνολικής σας εμφάνισης σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα του χώρου εργασίας σας ή της εκδήλωσης που θα παραβρεθείτε. Υπάρχει όμως ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αισθάνεστε άνετα με τα παπούτσια σας. Φέτος τα δερμάτινα σανδάλια με χαμηλό και χοντρό τακούνι θα είναι στη μόδα και, επειδή φαίνονται υπέροχα σε οποιονδήποτε συνδυασμό, μπορείτε να τα επιλέξετε ως μέρος της καθημερινής σας ένδυσης, ακόμα και αν αυτή είναι αυστηρά κομψή. Ποντάρετε σε ένα απλό σχέδιο σε ουδέτερο χρώμα και θα είναι σαν να πετάτε με γυναικεία σανδάλια.

Ποια είναι τα πιο κατάλληλα για καθημερινή χρήση σανδάλια;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα λεγόμενα σανδάλια μονομάχου, τα οποία έχουν επίπεδη σόλα και παρέχουν σταθερότητα στο πόδι όλη την ημέρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άνετες στρωτές παντόφλες ή τις αγαπημένες όλων χρωματιστές εσπαντρίγιες ή τα γυναικεία σανδάλια πλατφόρμες, εάν δεν είστε συνηθισμένες σε διαφορετική σόλα. Τελικά, σημασία έχει η άνεσή σας και η αίσθηση που έχετε στο τέλος της ημέρας. Ότι και να επιλέξετε από τα παραπάνω στιλ παπούτσια - θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη.


Στο e-papoutsia.gr μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά σχέδια σε μια ποικιλία χρωμάτων και το μεγάλο φάσμα μεγεθών. Μπορείτε να επιλέξετε τα γυναικεία σανδάλια που ταιριάζουν σε κάθε look και ταυτόχρονα ακολουθούν τις προσταγές της μόδας. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προτάσεις μας και κάντε τον εαυτό σας χαρούμενο για το καλοκαίρι που μας έρχεται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.