Οι beach blankets Anaskela είναι το απόλυτο must have για κάθε καλοκαιρινή απόδραση

Μάρθα Κουμπάνη
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021

Το brand Anaskela συνδέεται πλήρως με το ελληνικό καλοκαίρι προσφέροντας τις πιο
minimal, υψηλής αισθητικής πετσέτες θαλάσσης που θα είναι το απόλυτο must-have κομμάτι κάθε καλοκαιρινής beachwear εμφάνισης.
Με την μοναδική collection από beach blanket πετσέτες θαλάσσης, η Anaskela καλύπτει την ανάγκη κάθε καλοκαιρινής εξόρμησης. To τετράγωνο σχήμα με διάσταση 160 x 160 είναι κατάλληλο για οικογένειες αλλά και μεγάλες παρέες, ενώ προσδίδουν μία νέα διάσταση στη λειτουργικότητα και την άνεση καθώς είναι ιδανικές για κάθε περίσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους.

Η συλλογή Anaskela beach blankets είναι εμπνευσμένη από γεωμετρικά σχέδια σε υπέροχους καλοκαιρινούς χρωματισμούς, ενώ είναι φτιαγμένες από λεπτό και εξαιρετικά απορροφητικό ύφασμα, με ελαφριά σύνθεση που διπλώνει στην παλάμη ενός χεριού, στεγνώνουν γρήγορα, ενώ η ειδική τους σύνθεση δεν συγκρατεί σωματίδια άμμου.
Περαιτέρω, οι πετσέτες Anaskela συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη και επιθυμούν να αφήσουν το λιγότερο δυνατό αποτύπωμα στο πλανήτη. Για αυτό τον λόγο οι πετσέτες θαλάσσης είναι κατασκευασμένες από μια μικροΐνα φτιαγμένη με επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια που μένουν μακριά από τις χωματερές και έξω από τον ωκεανό, ενώ ταυτόχρονα καθιστούν τη σύνθεση κάθε πετσέτας εξαιρετικά απορροφητική, ελαφριά και συμπαγή.

Ενισχύοντας το όραμά του προς ένα βιώσιμο πλανήτη και καθαρότερες θάλασσες, το brand Anaskela συνεργάζεται με το 1% for the Planet, δεσμεύοντας να δωρίσει το 1% των πωλήσεων σε ένα περιβαλλοντικό σκοπό που υποστηρίζει η δράση.
H συλλογή των beach blankets Anaskela συμπληρώνεται μοναδικά και από την capsule συλλογή Geometria Capsule SS21 που είναι εμπνευσμένη από τις παραλλαγές της θάλασσας και συνδυάζει έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα, αποτελώντας την επιτυχημένη συνέχεια της πρώτης συλλογής του brand.

Η capsule συλλογή διαθέτει τέσσερα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια της αρχικής συλλογής σε νέες χρωματικές προτάσεις, ενώ κάθε πετσέτα έχει διάσταση 180 x 90,
ώστε να αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο κάθε καλοκαιρινής περιπέτειας.
Οι συλλογές του brand Anaskela συμπληρώνονται επιπλέον από τις συλλογές Under the Palms & Not Another Stripe. Η συλλογή Under the Palms μας χαρίζει μέσα από
τα χαρακτηριστικά της σχέδια έμπνευση για μοναδικές αποδράσεις, ενώ η Not Another
Stripe αναδεικνύει το γραμμικό μίνιμαλ σχεδιασμό σε πληθώρα επιλογών και χρωμάτων.

Οι συλλογές Anaskela είναι διαθέσιμες στο site anaskela.com