UPDATE WHAT'S NEW

Οι εσπαντρίγιες του καλοκαιριού βρίσκονται στη νέα συλλογή ‘ergon Mykonos


The Jennettes

28 Ιουλίου 2021

Οι εσπαντρίγιες του καλοκαιριού βρίσκονται στη νέα συλλογή ‘ergon Mykonos
Οι εσπαντρίγιες του καλοκαιριού βρίσκονται στη νέα συλλογή ‘ergon Mykonos

To καλοκαίρι έχει έρθει και το island hoping προστάζει ελαφριές αποσκευές και έξυπνα outfits. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, boho, minimal ή casual οι εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos μπορούν να το ολοκληρώσουν και να το απογειώσουν.

Ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό γιατί χωρίς αμφιβολία οι iconic εσπαντρίγιες είναι η Νο1 επιλογή και φέτος. 
Ζήστε την εμπειρία των διακοπών σας και ανακαλύψτε τα σοκάκια των Κυκλάδων, τα κοσμοπολίτικα λιμάνια του Ιονίου, παραμυθένια Κάστρα της Πελοποννήσου, αρχαία θέατρα με την άνεση και την ελευθερία που προσφέρουν οι χειροποίητες εσπαντρίγιες «δια χειρός» ‘ergon Mykonos.

jenny.gr

Ξεκάθαρα καλοκαιρινές και στιλάτες, εμπνευσμένες από τις ατελείωτες εικόνες της ελληνικής ιστορίας, φιλοσοφίας και τέχνης οι iconic εσπαντρίγιες μας είναι το απόλυτο fashion statement.

Δημιουργούνται από 100% cotton είναι βιοδιασπώμενες και διακοσμούνται με τα ιδιαίτερα σχέδια των υφασμάτων μας φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό αργαλειό μέσα στα πλαίσια της πολιτικής για zero waste που ακολουθεί το brand. Η επιλογή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από πολλά σχέδια που θα βρείτε στο site της ‘ergon Mykonos είτε με μια επίσκεψη στις gallery boutique του brand στην Αθήνα και την Μύκονο. Πολύχρωμες τρέσες, custom made νομίσματα και κωνσταντινάτα, βυζαντινά τάματα και μη τοξικά και χημικά χρώματα ορίζουν την μοναδικότητα κάθε ζευγαριού το οποίο δημιουργείται κατόπιν παραγγελίες στο νούμερό σας.

jenny.gr
jenny.gr

Βρείτε και εμπνευστείτε από τα ήδη υπάρχοντα σχέδια στο www.ergonmykonos.com.