ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μr. Glass, το νέο luxury brand χειροποίητων γυάλινων παπιγιόν ήρθε για να απογειώσει το στιλ σας


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2021

Μr. Glass, το νέο luxury brand χειροποίητων γυάλινων παπιγιόν ήρθε για να απογειώσει το στιλ σας
Μr. Glass, το νέο luxury brand χειροποίητων γυάλινων παπιγιόν ήρθε για να απογειώσει το στιλ σας

O Mr. GLASS έχει εμπνευστεί από το γυαλί, αυτό το απλό μεν αλλά τόσο εύπλαστο και πολυτελές υλικό για τα πιο stylish αξεσουάρ που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς του στιλ. Μία ιδέα που ξεκίνησε από την ακατέργαστη πρώτη ύλη του γυαλιού πήρε σάρκα και οστά. Ο Πάνος Τσαντίλας, εμπνευστής του brand, σχεδίασε με αφορμή το γυαλί, ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά αξεσουάρ. Σταδιακά το γυαλί πήρε τη μορφή των σκίτσων του, με αποτέλεσμα η πρώτη συλλογή Mr. GLASS να είναι γεγονός.

Jenny.Gr

Η σύγχρονη κομψότητα και η πολυτέλεια είναι η φιλοσοφία και μέρος του DNA του brand. Επομένως, από τη σύλληψη της ιδέας, τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση, κάθε προϊόν έχει στόχο να ακουμπήσει πάνω στις απαιτήσεις κάθε ατόμου που ζει και δρα σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου lifestyle, χωρίς ωστόσο να ξεχνά την προσωπικότητά του.

Χειροποίητα και μοναδικά, όλα τα αξεσουάρ των συλλογών Mr. GLASS αποτελούν ένα ξεχωριστό item για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Μιλούν τη στιλιστική γλώσσα του σήμερα, δίχως να φλυαρούν, παρά μόνο εντυπωσιάζουν. Η τέχνη του να δημιουργείς αξεσουάρ από γυαλί και ο τρόπος που το χειρίζεται ο δημιουργός είναι και η σφραγίδα της μοναδικότητάς τους.

Jenny.Gr

Καθένα από τα αξεσουάρ Mr. GLASS είναι μοναδικό και αδύνατο να κοπιαριστεί. Αυτό προσδίδει μία ακόμα δόση πολυτέλειας που έτσι κι αλλιώς υφίσταται εκ της δημιουργίας ενός αξεσουάρ. Γυάλινα ανδρικά και παιδικά παπιγιόν που μεταμορφώνονται σε πρωτότυπα και εντυπωσιακά γυναικεία κολιέ αποτελούν τον πυρήνα του Mr. GLASS . Με έμφαση στο πάντρεμα της διαχρονικής κομψότητας με την αιφνιδιαστική φρεσκάδα της σύγχρονης αισθητικής, κάθε Mr. Glass item σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις outfits με ταυτότητα, να κάνεις τη διαφορά, περνώντας το δικό σου μήνυμα, μέσα από το προσωπικό σου στιλ.

Jenny.Gr

Φυσικά, εκτός από την αισθητική, στην Mr. GLASS δίνουμε σημασία στα υλικά που συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Εκτός από το γυαλί και την ιδιαίτερα προσεγμένη επεξεργασία του, προτεραιότητα για εμάς έχει η ασφάλεια, γι' αυτό φροντίζουμε κάθε αξεσουάρ να ολοκληρώνεται κατά περίπτωση με πολύτιμα μέταλλα και εξαιρετικής ποιότητας δέρματα.

Jenny.Gr

Τα γυάλινα αξεσουάρ Mr. GLASS είναι εδώ για να σπάσουν τους κανόνες του accessorizing, να δώσουν μία υψηλής αισθητικής επιλογή σε όσους αναζητούν το κάτι διαφορετικό. Στόχος είναι κάθε αξεσουάρ να αναθεωρεί, να απογειώνει και να τονίζει τα αγαπημένα items της ντουλάπας σας, να κάνει update στα κλασσικά και να ολοκληρώνει τα πιο trendy. Η φαντασία είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις το σωστό styling με τα αξεσουάρ Mr. Glass. Το αφήνουμε πάνω σου!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.