ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Kim Kardashian είναι και επίσημα το πρόσωπο του οίκου Balenciaga


Μάρθα Κουμπάνη

2 Φεβρουαρίου 2022

H Kim Kardashian είναι και επίσημα το πρόσωπο του οίκου Balenciaga
H Kim Kardashian πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια

Φαίνεται ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West παίρνοντας διαζύγιο δεν παρέλειψαν να μοιράσουν και τη συνεργασία με τον Demna Gvasalia και τον οίκο Balenciaga στα δύο. Λιγότερο από ένα μήνα αφότου ο Ye ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Demna και την GAP, o Balenciaga ανακοινώνει ως πρόσωπο της καμπάνιας του την Kimberly.

Όσο κι αν οι μεγαλύτεροι stars εμφανίζονται με looks του πιο hot luxury brand για το 2021 στο fashion week, όσο κι αν στην τελευταία καμπάνια υπήρχαν μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Justin Bieber, αλλά και ένα ολόκληρο fashion show με πρωταγωνιστές τους The Simpsons, o οίκος δεν δίστασε να διαγράψει ολόκληρο το feed του στο Instagram και να αφήσει μόνο την εικόνα της Kim.

Η δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια μαζί με άλλες μούσες του οίκου, μεταξύ των οποίων η σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert, σε μια σειρά εικόνων που τράβηξε η Stef Mitchell.

Φαίνεται ότι ο οίκος αλλάζει γραμμή πλεύσης στα social media ποντάροντας στην διασημότητα. Για πολύ καιρό, το Instagram τoυ brand ήταν ένα παζλ από φωτογραφίες χλωμών, σκυθρωπών καλλιτεχνών της σκηνής του Βερολίνου, με βικτωριανή εμφάνιση, αλλά τις τελευταίες σεζόν το image του οίκου έχει αλλάξει ριζικά.

Πέρα από τα δικά της projects, αυτή είναι η πρώτη fashion campaign που εμφανίζεται η Kim από το 2014, όταν μαζί με τον Kanye West φόρεσαν τη συλλογή SS15 του Balmain.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.