ΣΤΙΛ RUNWAYS

Οι Simpsons φόρεσαν Balenciaga και ανέβηκαν στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Μάρθα Κουμπάνη

3 Οκτωβρίου 2021

Οι Simpsons φόρεσαν Balenciaga και ανέβηκαν στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Balenciaga: Ο οίκος παρουσίασε την συλλογή του με ένα special επεισόδιο των Simpsons

Πόσο θα θέλαμε να βρισκόμασταν στο μυαλό του Demna Gvasalia. Η τελευταία συλλογή του creative director του οίκου Balenciaga για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 παρουσιάστηκε με τον πιο έξυπνο τρόπο. Ο σχεδιαστής παρουσίασε μια σειρά νέων δημιουργιών σε ένα σκηνικό που θύμισε πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί. Για αυτό το πρώτο μέρος της παρουσίασης, τα looks φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με αυτά οι διάσημοι φίλοι και συνεργάτες του οίκου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε runway. To show μεταφέρθηκε από το ψηφιακό αυτό red carpet στον animated κόσμο των Simpsons.

jenny.gr

Στο 10λεπτο βίντεο ο Homer έχει ξεχάσει τα γενέθλια της γυναίκας του Marge. Έτσι αποφασίζει να απευθυνθεί μέσω email στον Balenciaga ζητώντας του να στείλουν κάτι εγκαίρως για να της προσφέρει ως δώρο. O Gvasalia συγκινείται και στέλνει ένα φόρεμα. Η Marge φορά το εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου με τους signatureτονισμένους ώμους, όμως η τιμή του δεν της επιτρέπει να το κρατήσει. Έτσι το φορά μόνο για ένα δείπνο, κατά το οποίο σύζυγός της προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει το φόρεμα από το να λερωθεί. Πριν η Marge το επιστρέψει γράφει: «Eυχαριστώ για το όνειρο. Ήταν τα καλύτερα 30 λεπτά της ζωής μου». 

jenny.gr

Mango

Διαβάζοντας και το δικό της γράμμα ο σχεδιαστής αποφασίζει ότι αυτός είναι ακριβώς ο τύπος γυναίκας που προσπαθεί να προσεγγίσει με τα ρούχα του. Με την ομάδα του, κατευθύνεται στο Σπρίνγκφιλντ και καλεί τους Σίμπσονς και όλους τους φίλους τους να επιστρέψουν στο Παρίσι μαζί του και να φορέσουν την επόμενη συλλογή του.

 

 Δείτε τη red carpet συλλογή στην gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.