ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O οίκος Louis Vuitton θα παρουσιάσει την Cruise 2023 συλλογή του στην Καλιφόρνια


Μάρθα Κουμπάνη

13 Φεβρουαρίου 2022

O οίκος Louis Vuitton θα παρουσιάσει την Cruise 2023 συλλογή του στην Καλιφόρνια
Ο Γαλλικός οίκος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει την Cruise 2023 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α την Πέμπτη 12 Μαΐου. 

Ο οίκος Louis Vuitton έχει πραγματοποιήσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά shows για τις Cruise κολεξιόν του και έρχεται να μας ταξιδέψει με ένα ακόμα. Ο Γαλλικός οίκος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει την Cruise 2023 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Αν και η ανακοίνωση δεν αποκαλύπτει τον χώρο διεξαγωγής του show, ωστόσο o Louis Vuitton και ο καλλιτεχνικός τους διευθυντής Nicolas Ghesquière μάς έχουν συνηθίσει σε αξιοθαύμαστες τοποθεσίες όπως το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Niterói που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Oscar Niemeyer στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το Miho Museum σε σχέδιο του αρχιτέκτονα I.M. Pei έξω από την πόλη Κιότο της Ιαπωνίας, αλλά και η φουτουριστική κατοικία που σχεδίασε ο John Lautner για τον κωμικό Bob Hope και τη γυναίκα του Dolores, και βρίσκεται στο Palm Springs της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.