ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Yeezy Gap Engineered By Balenciaga: Ye και Demna δίνουν μια πρώτη γεύση της συλλογής στους fans


Μάρθα Κουμπάνη

24 Φεβρουαρίου 2022

Yeezy Gap Engineered By Balenciaga: Ye και Demna δίνουν μια πρώτη γεύση της συλλογής στους fans
Tαυτόχρονα με την κυκλοφορία του Donda 2 στο Miami, κάνει ντεμπούτο το πρώτο drop της συλλογής με όνομα "Yeezy Gap Enginnered by Balenciaga”.

Πριν μερικές εβδομάδες οι φίλοι και οι συνεργάτες Ye και Demna, που μέχρι πρόσφατα ονομάζονταν Kanye West και Demna Gvasalia αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα project σε συνεργασία με την Gap. Σήμερα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Donda 2 στο Miami, κάνει ντεμπούτο το πρώτο drop της συλλογής με όνομα "Yeezy Gap Enginnered by Balenciaga”.

Jenny.Gr

Πρόκειται για μιασυλλογή που αποτελείται από 25 looks, στα οποία συνδυάζεται η αγαπημένη oversized σιλουέτα του Ye και η τάση για head covers αλλά και οι τονισμένοι ώμοι του Demna.Τα πρώτα οκτώ looks είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στο Yeezygap.com και στο Farfetch, με την υπόλοιπη συλλογή να αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2022.

Η συνεργασία του Ye με τη Gap, όπου μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει το round jacket puffer και μια σειρά από πολύχρωμα hoodies, είναι ένα deal 10 ετών. O Demna είναι ο πρώτος μεγάλος συνεργάτης που έχει αναλάβει ο Ye, αν και oι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Jenny.Gr

«Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική πρόκληση», είπε ο Demna όταν ανέλαβε να συνεργαστεί στο Yeezy Gap. «Πάντα εκτιμούσα τη Gap. Έχουμε κοινές ιδέες και αξίες στη δημιουργική μας διάλεκτο. Αυτό το project μου επέτρεψε να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Ye για να δημιουργήσουμε χρηστική μόδα για όλους».

Η συλλογή μεταμορφώνει τα κλασικά κομμάτια της Gap, όπως τα jeans και τα iconic φούτερ με λογότυπο, τα οποία αναμένεται να ξεπουλήσουν.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.