ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Calvin Klein x Palace: Η πιο cool καμπάνια που θα δείτε σήμερα, με τους πιο αναπάντεχους πρωταγωνιστές


Μάρθα Κουμπάνη

5 Απριλίου 2022

Calvin Klein x Palace: Η πιο cool καμπάνια που θα δείτε σήμερα, με τους πιο αναπάντεχους πρωταγωνιστές
Ο oίκος Calvin Klein και η Palace, το δημοφιλές brand skateboarding και ένδυσης με έδρα το Λονδίνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια απρόσμενη συνεργασία που δεν ξέραμε πως χρειαζόμασταν

Ο oίκος Calvin Klein και η Palace, το δημοφιλές brand skateboarding και ένδυσης με έδρα το Λονδίνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτελεσμά είναι το άρωμα CK 1 Palace. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η καμπάνια που το συνοδεύει στα social media.

Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τα teasers για τη συνεργασία τους στα social media το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ένα γιγάντιο billboard αποκάλυπτε το νέο λογότυπο, το οποίο συνδυάζει το λογότυπο Tri-Ferg της Palace με το CK. O oίκος Calvin Klein άλλαξε ήδη την εικόνα προφίλ του στο Instagram με το νέο λογότυπο

Η Palace, η οποία ιδρύθηκε το 2009 από τον Lev Tanju, κάνει εποχιακές συλλογές αλλά και συνεργασίες. Με τα χρόνια, έχει συνεργαστεί με labels όπως οι Ralph Lauren, Reebok, Umbro, Adidas, Dover Street Market, Vans και Moschino, καθώς και με τον Juergen Teller. Διαθέτει επίσης καταστήματα σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το Instagram του Calvin Klein, το CK 1 Palace θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και τις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει το Σάββατο στην Ιαπωνία, την Κίνα, τη Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ διαδικτυακά και την Αυστραλία διαδικτυακά.

Μια τόσο μεγάλη και αναπάντεχη συνεργασία δεν θα μπορούσε παρά να έχει και μια εμβληματική καμπάνια με διάσημους -iconic- πρωταγωνιστές. Σε μια σειρά από μικρά βίντεο βλέπουμε σκηνές από την Νέα Υόρκη και το Λονδίνο να εναλάσσονται. Οι πρωταγωνιστές -μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Willem Dafoe, η Lourdes Leon αλλά και η Joan Collins- εμφανίζονται να φορούν τα ρούχα και τα εσώρουχα της συλλογής CK Palace 1, ενώ εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες: Kάνουν skateboard, καλούν ταξί, μιλούν στο κινητό μετα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ανταλάσσουν μηνύματα αγάπης. Πρόκειται για μία συλλογή που περιλαμβάνει εσώρουχα, μπλουζάκια, φούτερ, τζιν, φανέλες μπάσκετ και γυναικεία εσώρουχα. Το βίντεο αποκαλύπτει και το νέο άρωμα για το οποίο η θρυλική Joan Collins, σχολιάζει: «Calvin Klein and Palace. Ποιος το είδε αυτό να έρχεται;»

Tα βίντεο, μέσα από το ατμοσφαιρικό, ζεστό απογευματινό φως, το ρετρό φίλτρο που χρησιμοποιεί, τις γρήγορες και έξυπνες αλλαγές προσώπων και σκηνών και φυσικά το λαμπερό cast, αποπνέει μια νοσταλγία και urban αέρα που μας αρέσει πολύ.

Iconic!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.