ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Emily Ratajkowski x Superga: Tο μοντέλο δημιούργησε το τέλειο λευκό sneaker


Μάρθα Κουμπάνη

8 Απριλίου 2022

Emily Ratajkowski x Superga: Tο μοντέλο δημιούργησε το τέλειο λευκό sneaker
Η Emily Ratajkowski είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Superga.

Είναι επίσημο: Η Emily Ratajkowski είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Superga. Η A-lister ενώθηκε επίσημα με το μοντέλο και star του street style, Hailey Bieber, για να γίνει το πρόσωπο της ιταλικής εταιρίας υποδημάτων. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας Emily Ratajkowski x Superga είναι μια capsule συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022,στην οποία η Emrata βάζει την δική της προσωπική πιινελιά στα πιο εμβληματικά σχέδια του brand - τα κλασικά sneakers 2750 και τα high tops Alpina.

«Η ομορφιά του sneaker Superga είναι ότι ταιριάζει με ό,τι έχω», είπε ο Ratajkowski σε μια δήλωση τύπου. «Φοράω ό,τι θέλω και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι athleisure, χαριτωμένα φορέματα και casual ντύσιμο. Ειδικά ως νέα μαμά, πρέπει να νιώθω άνετα!».

Η trendsetter είναι θαυμάστρια του brand εδώ και αρκετό καιρό, οπότε αυτή ησυνεργασία ήρθε εντελώς φυσικά. Η Ratajkowski εθεάθη για πρώτη φορά να φοράει τα κατάλευκα χαμηλά sneakers του brand τον Νοέμβριο του 2020, ενώ έκανε shopping στο Λος Άντζελες. Από τότε, έχει φορέσει τα ευέλικτα παπούτσια Superga περισσότερες από δώδεκα φορές. (Το μοντέλο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο στιλ 2750, το οποίο λέει ότι είναι το αγαπημένο της όλων των εποχών.)

Για αυτή την συλλογή, η Ratajkowski πήρε τα αγαπημένα της αθλητικά παπούτσια Alpina 2750 και 2636 και τα βελτίωσε ώστε να διαθέτουν εκρού δέσιμο και στρογγυλεμένα κορδόνια. Με όνομα 2750 Emrata και 2636 Alpina Emrata αντίστοιχα, τα κομμάτια θα συνοδεύονται από ένα exclusive patch στο εσωτερικό και μια branded βαμβακερή τσάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.