ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ελένη Φουρέιρα Χ Puma: Η συμμετοχή της στην πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση των γυναικών, "She Moves Us"


JTeam

25 Μαΐου 2022

Ελένη Φουρέιρα Χ Puma: Η συμμετοχή της στην πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση των γυναικών, "She Moves Us"
Η Ελένη Φουρέιρα, είναι πλέον μέλος της Puma Family και συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία, “She Moves Us”.

Να εμπνέεις και να εμπνέεσαι είναι το βασικό μήνυμα που θέλει να μας «περάσει» η Puma, από την συγκεκριμένη καμπάνια.

Η θέση των γυναικών και η ενδυνάμωσή τους, είναι κάτι το οποίο έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα, γι αυτό και η Puma τοποθετείται ανοίγοντας έναν παγκόσμιο διάλογο.

Όλα ξεκίνησαν το 2021, όταν η Puma πήρε την πρωτοβουλία να αναδείξει τις κοινωνικές ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, ορίζοντας ως ambassadors αυτής της ενέργειας, γυναίκες, οι οποίες μέσα από την πορεία τους εμπνέουν, καθώς έχουν να επιδείξουν μία πολύ σημαντική πορεία η καθεμία στο χώρο της.

Jenny.Gr

Οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας “She Moves Us”, όπως η Dua Lipa, η Winnie Harlow, η Cara Delevigne, η Naomi Schiff, η Dixie D’Amelio και σήμερα η Ελένη Φουρέιρα, έρχονται για να υποστηρίξουν την ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από τις δικές τους ιστορίες, με στόχο να αποδείξουν ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια και κερδίζεται με σκληρό αγώνα.

Παράλληλα, και πέρα από την κοινωνική υποστήριξη, η καμπάνια της Puma, έρχεται να εμψυχώσει τις γυναίκες ώστε να γίνουν πιο δραστήριες και να αθληθούν με όποιον τρόπο εκείνες επιθυμούν.

Jenny.Gr

Γι αυτόν τον σκοπό επιλέγει γυναίκες που η δραστηριότητα είναι κάτι το οποίο δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητά τους, είτε αυτές προέρχονται από τον κόσμο της μόδας είτε ασκούν κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, είτε είναι αθλήτριες είτε απλώς γυναίκες! Τα πρόσωπα που επιλέγει η Puma να αξιοποιήσει έχουν δυναμισμό και κάτι αυθεντικό, αλλά πάνω από όλα έρχονται για να εμπνεύσουν μέσα από την μοναδική πορεία που καθεμία από αυτές έχει ακολουθήσει.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ambassador της Puma και του “She Moves Us”, στην Ελλάδα. H pop-star έχει δημιουργήσει μέσα από σκληρή δουλειά, μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο της, εντός και εκτός συνόρων. Ο τρόπος που μέχρι σήμερα κινείται, εμπνέει χιλιάδες γυναίκες, γι’ αυτό και η Puma επέλεξε να συμπορευτεί μαζί της στην καμπάνια για την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών σε όλους τους τομείς.

#PumaXFoureira #SheMovesUs

Instagram account: https://www.instagram.com/sportswind_gr/

Δες εδώ το βίντεο της συνεργασίας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.