ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O oίκος Louis Vuitton και η Nike παρουσιάζουν τα νέα Air Force 1, σχεδιασμένα απ΄τον Virgil Abloh


Μάρθα Κουμπάνη

21 Μαΐου 2022

O oίκος Louis Vuitton και η Nike παρουσιάζουν τα νέα Air Force 1, σχεδιασμένα απ΄τον Virgil Abloh
Αυτή την φορά τα Air Force 1 στολίστηκαν εκτός από το iconic Swoosh της Νike και με ένα άλλο θρυλικό λογότυπο ,αυτό του οίκου Louis Vuitton, όπως τα εμπνεύστηκε και τα σχεδίασε ο Virgil Abloh

Τα “Air Force 1” αποτελούν ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα σχέδια της Nike. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1982 σε λευκό και από τότε, πήραν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και στολίστηκαν με αναπάντεχα μοτίβα. Όσες μορφές κι αν αλλάξουν καταφέρνουν πάντα και μας κερδίζουν και να δείχνουν μοντέρνα και επίκαιρα.

Αυτή την φορά τα Air Force 1 στολίστηκαν εκτός από το iconic Swoosh της Νike και με ένα άλλο θρυλικό λογότυπο ,αυτό του οίκου Louis Vuitton, όπως τα εμπνεύστηκε και τα σχεδίασε ο Virgil Abloh, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο του 2021.

Tα διάσημα παπούτσια σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά σε χώρο εκτός των εργοστασίων της Nike στο ατελιέ της Louis Vuitton στην Fiesso d’Artico της Ιταλίας.

Aποτέλσσμα μια εκπληκτική συλλογή 47 εμβληματικών σχεδίων, high και low. Μάλιστα από τις 21 έως τις 31 Μαΐου, τα παπούτσια πριν την κυκλοφορία τους θα παρουσιαστούν στην έκθεση Louis Vuitton and Nike “Air Force 1” by Virgil Abloh, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάφορα μέρη της Νέας Υόρκης και θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.