ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Diesel: To ανοιξιάτικο show του Glenn Martens θα είναι ανοιχτό στο κοινό


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιουλίου 2022

Diesel: To ανοιξιάτικο show του Glenn Martens θα είναι ανοιχτό στο κοινό
Diesel: To ανοιξιάτικο show του Glenn Martens θα είναι ανοιχτό στο κοινό

Η Diesel θα είναι και πάλι μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για να παρουσιάσει τη συλλογή της για την άνοιξη 2023 στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτή τη σεζόν, ο creative director Glenn Martens ανοίγει το show στο κοινό.

«Υπάρχει ένας fun παράγοντας στη Diesel, ένας παράγοντας χαράς», είπε ο Martens στο WWD. «Η ταυτότητα της Diesel είναι πολύ ξεκάθαρη και δεν είναι πολύ σοβαρή, γι' αυτό νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν εμμονή με το brand ξανά. Με αυτό το άνοιγμα, θέλουμε να φέρουμε την ενέργεια που μόνο όσοι αγαπούν τo brand ή είναι περίεργοι να δουν τι θα ακολουθήσει μπορούν να φέρουν σε μια επίδειξη μόδας».

Μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικασίας εγγραφής, από την 1η Σεπτεμβρίου, οποιοσδήποτε θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ζωντανά το show με σειρά προτεραιότητας, κάνοντας logging στον ιστότοπο του brand.

To show θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στα ψηφιακά κανάλια της Diesel.

Η Diesel επέστρεψε στην πασαρέλα με τo πρώτο φυσικό show του Glenn Martens για τoν οίκο τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μιλάνο. Ο Βέλγος σχεδιαστής πίσω από το Y/Project με έδρα το Παρίσι είναι γνωστός για το reconstructed denim και τις avant-garde σιλουέτες του και διορίστηκε στο τιμόνι της Diesel τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Erardo Poletto, ο οποίος εντάχθηκε στη Diesel τον Ιανουάριο ως διευθύνων σύμβουλος της Diesel North America, ανέλαβε παγκόσμιος CEO την 1η Ιουλίου, διαδεχόμενος τον Massimo Piombini.

Η Diesel ελέγχεται από την OTB, που ιδρύθηκε από τον Renzo Rosso. Η OTB ελέγχει επίσης τις Marni, Maison Margiela, Jil Sander και Viktor & Rolf, μεταξύ άλλων. Το 2021, οι καθαρές πωλήσεις Diesel ανήλθαν σε 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ, αυξημένες κατά 18% σε σύγκριση με το 2020.

Δείτε την Diesel F/W 2022 συλλογή στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.