ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Νέα Denim συλλογή Marks & Spencer: Η άνεση που αγαπάτε, με βαμβάκι 100% βιώσιμης προέλευσης


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα Denim συλλογή Marks & Spencer: Η άνεση που αγαπάτε, με βαμβάκι 100% βιώσιμης προέλευσης
Η γνωστή άνεση, ποιότητα και το αξεπέραστο στυλ των Marks & Spencer στη νέα Denim συλλογή για όλη την οικογένεια.

Προσφέροντας τη γνωστή άνεση, ποιότητα και το αξεπέραστο στυλ των Marks & Spencer, η νέα Denim συλλογή του αγαπημένου brand βρίσκεται στα καταστήματα και περιλαμβάνει must-have denim outfits για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, τα νέα denim κομμάτια είναι κατασκευασμένα με 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης και παράγονται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Στόχος είναι η υπεύθυνη παραγωγή των ενδυμάτων και η βελτίωση της ποιότητας τους, καθώς και η αύξηση της διάρκειας ζωής τους.

Jenny.Gr

Σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, τα ολοκαίνουργια Marks & Spencer denim κομμάτια δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία, ενώ προσφέρουν υπέροχο στυλ με τη μοναδική εφαρμογή Marks & Spencer.
Η γυναικεία Denim συλλογή διαθέτει μεγάλη ποικιλία, με επιλογές για κάθε σωματότυπο. Ετοιμαστείτε για μια σεζόν στην οποία θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε υπέροχα, κάθε μέρα, όλη μέρα!

Jenny.Gr

Η ανδρική Denim συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από μοντέρνα, stylish τζιν παντελόνια που σε συνδυασμό με άνετα πουκάμισα και t-shirts, δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς για κομψά look και classy, καθημερινό στυλ.

Jenny.Gr

Για τους μικρούς μας φίλους, η Kidswear Denim συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια, όπως φορέματα, τζιν πουκάμισα και σαλοπέτες, σε υπέροχα στυλάτα σχέδια, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση και ευελιξία στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας denim κομμάτια από τη συλλογήτων Marks & Spencer και υποδεχτείτε το φθινόπωρο με άνεση και στιλ.

Jenny.Gr

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Marks & Spencer σήμερα ή αγοράστε τα αγαπημένα σας Denim online, στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.