ΣΤΙΛ FASHION NEWS

To GLAMI γίνεται ο «προσωπικός» σας στιλίστας


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

To GLAMI γίνεται ο «προσωπικός» σας στιλίστας
Ανακαλύψτε την πιο εξατομικευμένη εμπειρία shopping μέσα από το πιο fashion Quiz!

Ποιος θα το πίστευε πριν μερικά χρόνια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ηλεκτρονικές αγορές μόδας με τη βοήθεια ενός «εικονικού» στιλίστα; Το GLAMI, μία κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας, αναβαθμίζει την εμπειρία του fashion shopping μέσα από το Fashion Quiz που βρίσκει κανείς μπαίνοντας στο glami.gr, με την καθιερωμένη επίσκεψη να γίνεται πλέον μία tailor made εμπειρία αγορών. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα αγαπημένα σας brands και μεγέθη, καθώς και τις
στιλιστικές σας προτιμήσεις και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η πλατφόρμα του GLAMI πραγματοποιεί την αναζήτηση μεταξύ των εκατοντάδων συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων και σας παρουσιάζει έναν μεγάλο αριθμό εξατομικευμένων προτάσεων με βάση τις επιλογές σας – ό,τι ακριβώς θα έκανε ένας αληθινός Fashion Stylist!
Σε μία εποχή που η πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητούν περισσότερο προσωποποιημένες υπηρεσίες, έχοντας πλέον κουραστεί από την υπερβολικά μεγάλη «προσφορά» καταστημάτων και brands, η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης του GLAMI.gr συμβάλλει στο να τους προσφέρει αυτό που ψάχνουν εύκολα και άμεσα.

Jenny.Gr

Στην πραγματικότητα, το GLAMΙ δημιουργεί μία ψηφιακή μπουτίκ μόδας για κάθε επισκέπτη του, απλοποιώντας τον τρόπο που γίνονταν μέχρι στιγμής οι ηλεκτρονικές αγορές μόδας. Όπως σε έναν εμπορικό δρόμο δεν θα επιλέγατε να μπείτε σε όλα τα καταστήματα παρά μόνο σε εκείνα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, έτσι και μέσα από το κουίζ του GLAMI μπορείτε να εξατομικεύσετε τις προτάσεις προϊόντων που λαμβάνετε. Φανταστείτε το σαν τη διαδικασία που ακολουθείτε για να επιλέξετε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix ή την playlist της επιλογής σας στο Spotify, ορίζοντας το είδος και το στιλ που προτιμάτε.

Χρειάζεστε ακόμη περισσότερα;

Xάρη στην «έξυπνη τεχνολογία» που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα του GLAMI, μπορείτε να πλοηγηθείτε ανάμεσα σε επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ αλλά και να λάβετε προτάσεις με βάση τα προϊόντα που έχουν επιλέξει επισκέπτες του GLAMI με τα ίδια κριτήρια! Έτσι, το GLAMI καταφέρνει και προσφέρει την υπερ-προσωποποιημένη εμπειρία που θα σας προσέφερε ένα φυσικό κατάστημα ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε καινούργια brands αλλά και να συγκρίνετε τιμές μεταξύ των καταστημάτων. Κάνοντας like στο item που σας ενδιαφέρει, δεν θα σας ξεφύγει ποτέ ξανά καμία «ευκαιρία» καθώς το GLAMΙ θα σας ειδοποιήσει μέσω email όταν το προϊόν της επιλογής σας είναι σε έκπτωση!

Jenny.Gr

Τι συμβαίνει όμως εάν επιθυμείτε να κάνετε «έρευνα αγοράς» με τον παραδοσιακό τρόπο; Μπορείτε βεβαίως να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια είτε μέσω της μπάρας αναζήτησης, είτε επιλέγοντας τα φίλτρα που σας ενδιαφέρουν, ακόμη και τότε όμως, οι επιλογές που θα προβληθούν στην οθόνη σας θα είναι ιεραρχημένες με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το GLAMI, τόσο εκείνο θα προσαρμόζεται στις δικές σας αναζητήσεις.
Η έννοια του στιλ είναι απόλυτα προσωπική και το να έχει κανείς πρόσβαση σε ένα μέρος όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι επιλογές μόδας είναι σίγουρα βοηθητικό. Όταν όμως οι προτάσεις προϊόντων γίνονται ακόμα πιο προσωποποιημένες, δημιουργείται μία εξαιρετική εμπειρία shopping την οποία μόνο το GLAMI μπορεί να προσφέρει! Ανακαλύψτε μία απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία shopping στο www.glami.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS