ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια luxury boutique με μοναδικά pieces και exclusive συνδυασμούς που δεν θα βρούμε πουθενά αλλού


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Μια luxury boutique με μοναδικά pieces και exclusive συνδυασμούς που δεν θα βρούμε πουθενά αλλού
Statement, τολμηροί, χωρίς να ακολουθούν τις τάσεις, αλλά δημιουργώντας τις.

Οι fashion χαρακτήρες ξεχωρίζουν, γιατί αν και θεωρούνται updated δεν γίνονται θύματα των παροδικών trends, γιατί παρόλο που ζουν για τη μόδα, τη διαμορφώνουν κιόλας. Κι αυτό είναι ένα ταλέντο που δεν έχουν όλοι. Αυτό είναι που λέμε στιλ.

Πολλές φορές θαυμάζουμε τις off-duty εμφανίσεις των μοντέλων, τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα των It-girls που με τα looks τους κάνουν το street style ενδιαφέρον, τις bold προσωπικότητες που περπατάνε στο κόκκινο χάλι και ο κόσμος τις χειροκροτάει. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό: στιλιστικό “ένστικτο”! Βέβαια, το να ντυθείς με άποψη και να διατηρήσεις έναν αυθεντικό χαρακτήρα δεν είναι και τόσο εύκολο στις μέρες μας, αφού οι γρήγοροι ρυθμοί έχουν κάνει την ποσότητα να υπερτερεί της ποιότητας με παρόμοια ρούχα που τα βλέπεις παντού.

Jenny.Gr

Βρες special occasion dresses εδώ

Ωστόσο, εκεί είναι που το πραγματικό στιλ θα ξεχωρίσει. Όλοι εκείνοι που θέλουν να ντύνονται με άποψη, θα ανακαλύψουν τα πιο μοναδικά pieces και θα κάνουν το δικό τους mix&match, που είναι δύσκολο να αντιγραφεί. Τα “Whites” λοιπόν, είναι ένας τέτοιος χώρος, όπου όλοι οι στιλιστικά ανήσυχοι ικανοποιούν τα θέλω τους. Με items ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών, αποκλειστικότητες και ρούχα του δικού τους brand, του JASM, τα White Boutiques βρίσκονται ένα βήμα μπροστά χάρη στην ταχύρρυθμη ανανέωση των συλλογών τους, την αισθητική του έντονου mix & match, την οποία προωθούν, της “όμορφης επιθετικότητας”.

Jenny.Gr

Μοναδικά φορέματα θα βρεις εδώ

White’s όπως λέμε Λευκό

“... ένα λευκό t-shirt- κατεστραμμένο από τα δικά μου χέρια-, ήταν το δεύτερο μου δέρμα στο γυμνάσιο.

30 χρόνια μετά, ακόμα το Λευκό εμπιστεύομαι!”

Κάπως έτσι περιέγραψε την ιδέα των W’s, ο ιδρυτής τους. Ένα μιξάρισμα από high-end brands, ελληνικών και διεθνών, στυλ και αισθητικής. Αυτό που κάνει τα κομμάτια των White Boutiques να ξεχωρίζουν είναι η μοναδικότητα τους και ο τρόπος που σε κάνουν να νιώθεις. Μια εναλλακτική ματιά στα καθιερωμένα trends, μια classy αισθητική με ένα αναπάντεχο fashion twist. Από το beachwear styling και το resort outfit, μέχρι τα πιο εξεζητημένα events και το κόκκινο χαλί, οι συλλογές των W’s καλύπτουν κάθε στιγμή της ημέρας με luxury επιλογές και fashion tips που διαφέρουν από τα κλασικά. Γιατί δεν φτάνει ένα ρούχο για να κάνει τη διαφορά, αλλά ένα edgy attitude που θα το αποθεώσει.

Jenny.Gr

Ανακάλυψε όλα τα μοναδικά κομμάτια των White Boutiques

Cult Gaia, Alice+Olivia, Dundas, Balmain και Kasia Kulentis είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που φιλοξενούν τα White Boutiques στον χώρο τους. Με τρία φυσικά καταστήματα στη Γλυφάδα, τη Βούλα και τις Σπέτσες και μία ακόμα Boutique σε συνεργασία με την Panaidis eyewears στη Μύκονο, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, η αισθητική του brand έγινε ευρέως γνωστή στον κόσμο που επισκέφτηκε και γνώρισε τη φιλοσοφία του. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping, η οποία πλέον έρχεται και online.

Jenny.Gr

Βρες special occasion dresses εδώ

“Whites” becoming digital

Οι Whites υποδέχονται το νέο online store. Ένα site, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αφού μέσα σε αυτό θα υπάρχουν exclusive προτάσεις για το πώς να συνδυάσεις ένα statement piece της συλλογής, καθώς και styling tips. Μάλιστα, σε αυτό όπως και σε όλες τα White Boutiques, η αποκλειστική συλλογή του brand, η οποία αποτελείται κατά κύριο λόγο από edgy φορέματα για special occasions, θα παρουσιάζεται σε έναν συγκεκριμένο χώρο ειδικά διαμορφωμένο που θα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ονόματος και που θα μετατρέπει το shopping σε κάτι ξεχωριστό.

Jenny.Gr

Outfits για λαμπερές εμφανίσεις θα βρεις εδώ

The White philosophy

“Τα Whites είναι boutiques με ένστικτο. Ζούμε με το ένστικτο μας και μοιραζόμαστε το ένστικτό μας μέσα από τα Whites. Η μόδα δεν είναι μια εμπορική δραστηριότητα. Είναι ένα ένστικτο. Το styling δεν είναι μια mix&match διαδικασία. Είναι ένα ένστικτο.”

Ειδικοί στο μιξάρισμα, η ομάδα των Whites αντιλαμβάνονται το styling με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν συνάδει με τους υπόλοιπους. Διαφορετικοί, πρωτοπόροι και παθιασμένοι προσφέρουν τις συμβουλές τους και μετατρέπουν τη διαδικασία του styling σε τέχνη. Την White τέχνη, η οποία ζει μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς αισθητικής, χρωμάτων, στυλ και statement items, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους.

Jenny.Gr

Ανάμεσα στις γυναίκες που επιλέγουν τα ρούχα των White Boutiques είναι και η Σοφιάνα Αβραμάκη

Ανακάλυψε όλα τα μοναδικά κομμάτια των White Boutiques

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.