ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η H&M γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογής Η&Μ Studio A/W 22 με μια future forward εκδήλωση


JTeam

12 Οκτωβρίου 2022

Η H&M γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογής Η&Μ Studio A/W 22 με μια future forward εκδήλωση
Η συλλογή H&M Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 εμπνέεται από τη Διαστημική Εποχή της μόδας και τις σύγχρονες αποστολές στον Άρη,

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, δύο ημέρες πριν το λανσάρισμα της συλλογής H&M Studio A/W 2022, η H&M υποδέχθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο Showroom, εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας και των Media, σε ένα exclusive Preview με έμπνευση από το μέλλον!
Η συλλογή H&M Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 εμπνέεται από τη Διαστημική Εποχή της μόδας και τις σύγχρονες αποστολές στον Άρη, προτείνοντας μια υπέροχα φουτουριστική συλλογή που συγχέει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Jenny.Gr

Εκπρόσωποι των Μέσων, celebrities, influencers από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης, της μουσικής και του digital realm, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Showroom της H&M, που αναδιαμορφώθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης με digital projections, φουτουριστικά corners διαδραστικά στοιχεία.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Στα highlights της εκδήλωσης, οι ambassadors της συλλογής Τζένη Θεωνά, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Katy Gramma, Gingerbread bae και Natasha Kay αντλώντας έμπνευση από τα bold looks της συλλογής H&M Studio A/W 2022, φόρεσαν τα μοναδικά κομμάτια της κολεξιόν μεταφέροντας μας στη μόδα του Διαστήματος. Επίσης οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Δήμος Αναστασιάδης, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μαρία Ηλιάκη, Νικολέττα Ράλλη, Τζωρτζίνα Λιώση, Αναστασία Τσιλιμπίου και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δημιούργησαν μοναδικά snaps στο future forward photobooth.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η συλλογή H&M Studio A/W22 θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 13 Οκτωβρίου.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.