ΣΤΙΛ FASHION NEWS

CFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων


Τόνια Τζάφερη

8 Νοεμβρίου 2022

CFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων
Getty Images
Η Αμερική τίμησε σε μια λαμπερή βραδιά σχεδιαστές και ανθρώπους της μόδας, με τους καλεσμένους να εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί των βραβείων CFDA 2022

Κάθε χρόνο, το Συμβούλιο των Αμερικανών Σχεδιαστών Μόδας (CFDA) διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή μόδας με επίκεντρο τους Αμερικανούς fashion designers. Αυτό συνέβη και φέτος σε μια άκρως λαμπερή βραδιά, η οποία τίμησε τους ανθρώπους της βιομηχανίας που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τα brands τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν, ενώ την τιμητική τους είχαν καλεσμένοι όπως η Kris Jenner, η Amy Schumer και η Kim Kardashian. Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στον σχεδιαστή Virgil Abloh, ο οποίος έφυγε πέρσι τον Νοέμβριο από την ζωή, στον στυλίστα Law Roach, αλλά και στον Andrew Bolton.

Παρουσιάστρια της βραδιάς, ήταν η ηθοποιός Natasha Lyonne, ενώ το νέο βραβείο καινοτομίας (Innovation Award) κατάφερε να αποσπάσει η εταιρεία Skims της Kardashian. Εκδηλώσεις μόδας σαν και αυτές συγκεντρώνουν το διεθνές ενδιαφέρον και φυσικά τα βλέμματα έπεσαν στους καλεσμένους που ξεχώρισαν στο όχι κόκκινο, αλλά λευκό χαλί των CFDA βραβείων 2022.

Aπό την πάντα αποκαλυπτική Julia Fox, τη σούπερ μοντέρνα εμφάνιση της Gigi Hadid, τις metallic εμφανίσεις των Kardashians και το λαμπερό look της Katie Holmes, τα CFDA έδωσαν την έμπνευση και λάμψη που απαιτεί ένα red (white) carpet.

Παρακάτω οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο λευκό χαλί των CFDA Awards

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.