ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα Marks & Spencer «στολίζουν» το σπίτι μας και αυτά τα Χριστούγεννα!


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Τα Marks & Spencer «στολίζουν» το σπίτι μας και αυτά τα Χριστούγεννα!
Η εορταστική σειρά των Marks & Spencer είναι εδώ και μας προετοιμάζει κατάλληλα για τις γιορτές!

Τα Marks & Spencer μεταμορφώνουν το σπίτι μας στο απόλυτα εορταστικό σκηνικό με τη νέα συλλογή homeware και μας οδηγεί στην Winter Wonderland των ονείρων μας! Η νέα γιορτινή σειρά αποτελείται από πλούσιες υφές, ζεστά χρώματα και χριστουγεννιάτικα patterns και φυσικά αποτελεί την ωραιότερη έμπνευση για να προετοιμάσουμε το σπίτι μας για τις γιορτές που έρχονται. Ας βάλουμε τις χαρούμενες, χριστουγεννιάτικες M&S πινελιές μας και ας δημιουργήσουμε μια ζεστή και μαγική ατμόσφαιρα για εμάς και τους αγαπημένους μας!

Τας festive μαξιλάρια - μερικά εκ των οποίων φωτίζουν και χαρίζουν extra Christmas spirit - είναι εύκολη και αρκετά οικονομική λύση για να αλλάξει λίγο η διακόσμηση του χώρου μας, ενώ τα ριχτάρια, από φλις αλλά και βελούδο, συνδυάζονται αρμονικά με κεντήματα και εορταστικά διακοσμητικά μοτίβα και είναι ότι πρέπει για χουχούλιασμα στο σπίτι.

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δε χρειάζεται να λείπει από την κρεβατοκάμαρά μας, με τη σειρά των βαμβακερών χριστουγεννιάτικων κλινοσκεπασμάτων, με τεχνολογία StayNew για μεγαλύτερη διάρκεια στη διατήρηση των χρωμάτων και το χρόνο, να μας έχει κλέψει την καρδιά. Στιγμές χαλάρωσης με ζεστά, χρωματιστά φλις σεντόνια και όχι μόνο, με γιορτινά μοτίβα, που δημιουργούν μια γιορτινή & cozy διάθεση, που θα θέλαμε να κρατήσει όλο το χρόνο.

Βρείτε τη χριστουγεννιάτικη Homeware συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.