ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Instimissimi: Η Nightwear & Homewear collection ζεσταίνει τις καρδιές μας


JTeam

30 Νοεμβρίου 2022

Instimissimi: Η Nightwear & Homewear collection ζεσταίνει τις καρδιές μας
Η Nightwear & Homewear collection της Intimissimi εξασφαλίζει ζεστασιά, άνεση, απαλότητα και κομψή αίσθηση!

Αυτόν τον χειμώνα, η Intimissimi ζεσταίνει τις καρδιές μας με μία μοναδική Nightwear & Homewear collection!

Απόλυτα comfy για τις προσωπικές, καθημερινές στιγμές μας, αλλά και με μία λαμπερή και κομψή αίσθηση χάρη στις υφές υψηλής ποιότητας. Ευέλικτα ρούχα που «θολώνουν» τα όρια για το ντύσιμο μέσα ή έξω, άνετα κομμάτια που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα την ελευθερία να αισθάνεται άνετα, χωρίς να στερείται σοφιστικέ στιλ ακόμη και στο σπίτι.

Η νέα συλλογή FW22 ξεκινά με πολλά Knitwear κομμάτια: ζεστές υφές σχεδιασμένες για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Τα Homewear μοντέλα διαθέτουν πλεκτές λεπτομέρειες και ριμπ στοιχεία, χαρακτηριστικά από τις ζακέτες. Η έμφαση που δίνεται στα υφάσματα είναι σημαντική, όπως κάθε χρόνο, προκειμένου να συνδυάσει την κορυφαία ποιότητα και απόδοση με το αδιαμφισβήτητο στιλ της Intimissimi, εξασφαλίζοντας σε όσες τα φοράνε ζεστασιά, άνεση, απαλότητα και κομψή αίσθηση.

Το στιλ είναι κλασικό και cozy, ιδανικό για να καλωσορίσετε την κομψότητα της Intimissimi στο σπίτι. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από πουλόβερ, ζακέτες και φούτερ για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε με μονόχρωμο ή καρό παντελόνι, όλα σε απαλές αποχρώσεις όπως creamy white, melange grey και beige. Μακριές ρόμπες με πλεκτό εφέ ολοκληρώνουν τη συλλογή, ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό για όσες θέλουν να διασκεδάσουν με πρωτότυπες εμφανίσεις που είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν καλεσμένους στο σπίτι.

Πλησιάζοντας στην περίοδο των Χριστουγέννων, η συλλογή Nightwear της Intimissimi προσφέρει τέλειες ιδέες για δώρα. Κλασική αλλά και μοναδική, χάρη στο εύχρηστο και ευέλικτο στιλ των ενδυμάτων, ένα δώρο από την Intimissimi που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την άνεση σύμφωνα με το δικό σας στιλ, προσαρμόζοντάς τη σε διαφορετικά moods και ανάγκες. Τα πρώτα πραγματικά Χριστουγεννιάτικα στοιχεία που δεν πρέπει να χάσετε, με καρό μοτίβα σε κόκκινο και πράσινο που διακοσμούν παντελόνια και πουκάμισα και μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Το look ολοκληρώνεται με φούτερ σε περιτυλιγμένο απλικέ, δίνοντας στα ρούχα μία αίσθηση εξαιρετικής απαλότητας, που είναι πραγματικά comfy για όσες τα φοράνε.

Η αναζήτηση για απαλές, πολυτελείς υφές κατέστησε δυνατή τη δημιουργία μίας εκλεπτυσμένης, κομψής σειράς, κατάλληλη για mix and match ανάμεσα στα κομμάτια της σειράς, με απαλό, ελαφρώς ρομαντικό look που την κάνει ξεχωριστή. Η Intimissimi επιβεβαιώνει με αυτή τη συλλογή την επιθυμία της να δώσει σε κάθε γυναίκα την ελευθερία να επιλέξει το δικό της στιλ ενώ ταυτόχρονα την κάνει να νιώθει άνετα στο σπιτικό περιβάλλον, κάτι που είναι άλλωστε μία ουσιαστική υπόσχεση του brand.

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες. Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» - στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα Nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.