ΣΤΙΛ FASHION NEWS

ASK THE GURU Ε04: Η Χριστίνα Φούσκα, Area Manager της Calzedonia ξέρει τα καλσόν καλύτερα από τον καθένα και μοιράζεται τα μυστικά της!


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2022

ASK THE GURU Ε04: Η Χριστίνα Φούσκα, Area Manager της Calzedonia ξέρει τα καλσόν καλύτερα από τον καθένα και μοιράζεται τα μυστικά της!
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου
Το #jennygr καλεί στο studio experts από το beauty & fashion industry και συζητά μαζί τους μυστικά, tricks, συμβουλές και τάσεις της εποχής. Στο τέταρτο επεισόδιο #asktheguru, υποδεχόμαστε τη Χριστίνα Φούσκα

Τι καλσόν θα φορέσουμε φέτος; Από πότε και μέχρι ποιο μήνα «επιτρέπεται» να τα φοράμε; Τι να επιλέξουμε για το γραφείο, την έξοδο, την πρόσκληση σε ένα γάμο; Ποια είναι τα συχνά λάθη που κάνουμε; Το καλσόν στο χρώμα του δέρματος είναι πια στη μόδα;

Jenny.Gr
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου

Ερωτήματα που έχουν περάσει από το μυαλό όλων μας όταν θέλουμε να επιλέξουμε ή να φορέσουμε ένα καλσόν βρίσκουν τώρα τις πιο σαφείς και stylish απαντήσεις τους από τη Χριστίνα Φούσκα, Area Manager της Calzedonia και guru του legwear. Ήρθε η ώρα να φορέσουμε το αγαπημένο μας καλσόν με τον πιο σωστό και fashionable τρόπο, ακόμη και αν δεν το έχουμε κάνει δικό μας ακόμη!

*Τα καλσόν που παρουσιάζονται στο βίντεο είναι τα εξής:

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Ρόμβους στο Κέντρο - Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν Eco με Πουά - Διχτυωτά Καλσόν - Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 60 Den Eco με Εξάγωνα - Καλσόν με Σχέδια - Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 60 Den Eco με Γεωμετρικό Μοτίβο - Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 90 Den Cut-Out - Calzedonia

Animal Print Διαφανές Καλσόν 30 Den - Καλσόν με Σχέδια - Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 60 Den με Αλυσίδα από Στρας - Calzedonia

Καλσόν 70 Den με Εφέ Ψηλής Κάλτσας και Μπορντούρα με Γκλίτερ - Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den Dream Flock - Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Ρίγα και Καθρεφτάκια - Calzedonia

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.