ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Emily In Paris: Το στιλ αλλάζει στην 3η σεζόν και έχουμε μεγάλη αγωνία


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

Emily In Paris: Το στιλ αλλάζει στην 3η σεζόν και έχουμε μεγάλη αγωνία
netflix
Το Emily In Paris έχει δημιουργήσει μεγάλο ρεύμα με το στυλ των ρούχων του τις δυο περασμένες σεζόν του, αλλά στην τρίτη έρχονται μεγάλες αλλαγές και ανυπομονούμε!

Η σειρά που έκανε πάταγο τις δυο προηγούμενες σεζόν, Emily In Paris, επιστρέφει στην πλατφόρμα του Netflix και οι αλλαγές που θα δούμε στο στυλ και στα ρούχα θα είναι θεαματικές.

Σε συνέντευξή του με το Page Six, ο Lucien Laviscount, που παίζει τον Alfie στην σειρά, επιβεβαιώνει ότι η νέα σεζόν θα είναι “μεγαλύτερη, καλύτερη και εντονότερη” από την τελευταία. “ Έβλεπα τη Lily να έρχεται στο σετ…και μου κοβόταν η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα,” είπε ο Laviscount στη συνέντευξη, μιλώντας για τα outfits της συμπρωταγωνίστριάς του στη νέα σεζόν.

Ο William Abadie, που υποδύεται τον Antoine, πρόσθεσε ότι η ενδυματολόγος της σειράς, Marylin Fitoussi, είχε σκοπό να δώσει χώρο σε αναδυόμενους και νέους σχεδιαστές μόδας σε αυτή τη σεζόν, μαζί με βίντατζ ρούχα και ευρήματα από thrift-stores. “Όλοι περάσαμε αρκετό χρόνο στα καμαρίνια και η Fitoussi ήθελε να αναδείξει νέους σχεδιαστές αυτή τη σεζόν. Είναι σημάδι των καιρών να “αναμειγνύεις” μεγάλους σχεδιαστές με νέους, βίντατζ κομμάτια και ρούχα από thrift-stores. Βοηθάει στην αναβάθμιση της σειράς και φέρνει τη διαφορετικότητα στο τραπέζι,” τονίζει ο Abadie.

Στη συνέντευξη μίλησε επίσης και ο Samuel Arnold, ο συνάδελφος της Lily στη σειρά, που προσέθεσε ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της Fitoussi βοήθησαν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων περισσότερο από οτιδήποτε. “Απλά αντιλαμβάνεται κάθε χαρακτήρα και ξέρει πως να τον φέρει στη ζωή μέσω της γκαρνταρόμπας. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους και καταλαβαίνει όλες αυτές τις μικρές λεξούλες,” είπε ο Arnold.

H Patricia Field, η ενδυματολόγος του Sex and the City, είχε εργαστεί επίσης στη σειρά και επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να αφήσει του “κριτικούς μόδας” να την αποσυντονίσουν, “διότι θα μπερδευόταν.”

Η τρίτη σεζόν του Emily In Paris θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Στο μεταξύ μπορείς να δεις το trailer!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.