ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Prints: Ποια είναι τα μεγαλύτερα trends του 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2023

Prints: Ποια είναι τα μεγαλύτερα trends του 2023
Instagram/mollygoddard
Αγαπάς, δεν αγαπάς τα prints πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι fun! Αν θέλεις λοιπόν και εσύ να περάσεις καλά το 2023 με τα prints σου -ή και με των άλλων-, μάθε ποια είναι τα μεγαλύτερα trends και πράξε αναλόγως.

Ωραία τα έντονα χρώματα, αλλά τίποτα δεν κάνει το look σου να ξεχωρίζει τόσο, όσο ένα ωραίο print. Καταλαβαίνω την ανάγκη για τα κλασικά, βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, αλλά μερικές φορές το fun βρίσκεται στα prints!

Οπότε δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου και πέρνα καλά το 2023 και παίξε με τη μόδα! Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, είναι να επενδύσεις σε ένα με δυο printed κομμάτια και να τα αναμείξεις με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά και το «total print it’s a thing», αλλά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το στυλ σου.

Στην παρακάτω λίστα σου έχω τα trends για τα prints του 2023, ώστε να είσαι σίγουρη ότι αγόρασες το σωστό! Ας ξεκινήσουμε.

Το Κλασικό Καρό

Οι Μεγάλες και οι Μικρές Καρδιές

Το Αγαπημένο Polkadot

Το Διαφορετικό Tie-dye

Τα Ζωγραφισμένα λουλούδια

Οι Χοντρές ρίγες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.