ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα dopamine looks που θα φορέσεις αυτόν τον χειμώνα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιανουαρίου 2023

Τα dopamine looks που θα φορέσεις αυτόν τον χειμώνα
Instagram/xeniaadonts
Ένα dopamine look ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό σου χωρίς να πας γυμναστήριο και χωρίς να φας σοκολάτα! Μαγικό; Όχι, είναι τα χρώματα.

Με τον καινούργιο χρόνο όλοι χρειαζόμαστε μια extra δόση ντοπαμίνης και το καλύτερο μέρος για να αρχίσουμε είναι φυσικά η ντουλάπα μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη χρωμάτων στο καθημερινό μας ντύσιμο, σε μεγάλες ή σε μικρές ποσότητες. Μπορούμε να ντυθούμε από πάνω μέχρι κάτω με χρώμα, όπως ένα total red outfit ή να κάνουμε ένα όμορφο color blocking με 3 διαφορετικά χρώματα, είτε μπορούμε να προσθέσουμε μικρές πινελιές χρώματος στο look μας, όπως ένα ζευγάρι μπλε γόβες, μια κίτρινη τσάντα ή ένα πράσινο κασκόλ.

Δεν υπάρχει κανόνας για τα χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Κλασικά μπορούμε να σετάρουμε αυτά που βρίσκονται απέναντι το ένα σρο άλλο στον κύκλο των χρωμάτων, δηλαδή το μπλε με το πορτοκαλί και το πράσινο με το μωβ. Πλέον όμως όταν οι κανόνες έχουν σπάσει και το προσωπικό στυλ μετράει πάνω από όλα, εάν εμείς θέλουμε να ντυθούμε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, it’s ok! Το θέμα είναι να πάρουμε τη δόση της ντοπαμίνης που χρειαζόμαστε από το χρωματιστό μας outfit.

Στην παρακάτω λίστα έχω ετοιμάσει μερικά dopamine looks για τις μέρες που χρειαζόμαστε μια μεγάλη δόση χαράς! Ας τα δούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.