ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η εμφάνιση της Anne Hathaway στο Sundance είναι sexy, με τον πιο cool τρόπο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιανουαρίου 2023

Η εμφάνιση της Anne Hathaway στο Sundance είναι sexy, με τον πιο cool τρόπο
Instagram/annehathaway
Η νέα εμφάνιση της Anne Hathaway είναι μια αρκετά αντισυμβατική πρόταση.

Η διάσημη ηθοποιός Anne Hathaway δεν φοβήθηκε ποτέ να κάνει τολμηρές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Έχει φορέσει από λαμπερά φορέματα υψηλής ραπτικής του Valentino, μέχρι μίνιμαλ κρεπ φορέματα του David Koma. Η τελευταία της επιλογή, τολμώ να πω, μας εξέπληξε ευχάριστα ως μια αντισυμβατική πρόταση στα στερεότυπα των εμφανίσεων των stars μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Η Anne παρευρέθηκε στην προβολή μιας ταινίας στο Sundance Film Festival, σε ένα ski resort στην Γιούτα και αποφάσισε να φορέσει ένα puffer jacket από τον οίκο Versace από την fw ‘22 συλλογή του, το οποίο είχε έναν τεράστιο γιακά και έναν κορσέ στη μέση. Το statement αυτό jacket το συνδύασε με ημιδιάφανο μαύρο καλσόν, χοντροκομμένα μποτάκια με κορδόνια και τρακτερωτή σόλα, κατάλληλα για το χιόνι και τον πάγο και ασημένια διακριτικά κοσμήματα.

Στη συνέχεια της βραδιάς, κάπου ζεσταθηκε η κοπέλα, αφαίρεσε το jacket και αποκάλυψε το LBD της από μπουκλέ τουίντ μαλλί, της ίδιας συλλογής. Το φόρεμα είχε χρυσές λεπτομέρειες στις τιράντες και διαφάνεια στην πλάτη. Sexy, μοντέρνο και αρκετά διαφορετικό look για την ηθοποιό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.