ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Tory Burch FW 2023: Η αμφισβήτηση της παραδοσιακής θηλυκότητας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Φεβρουαρίου 2023

Tory Burch FW 2023: Η αμφισβήτηση της παραδοσιακής θηλυκότητας
splashnews.com
Ας ξεφύγουμε επιτέλους από τα στερεότυπα, τα στεγανά και τα τετριμμένα

«Οι γυναίκες δεν θέλουν πια κανόνες» είπε η Tory Burch και ειλικρινά κάποιος έπρεπε να το πει και να το εντοπίσει επιτέλους! Στο τελευταίο show του οίκου Tory Burch για το φθινόπωρο του 2023 η chief creative officer, η Tory Burch, ανέφερε ότι θέλει να αμφισβητήσει την ιδέα της παραδοσιακής θηλυκότητας και της ομορφιάς. Θεωρώ πώς το κατάφερε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό με αυτή την μίνιμαλ και σικάτη συλλογή.

Η διαφορά βέβαια ήταν στις λεπτομέρειες, λεπτομέρειες όπως η μεγάλη παραμάνα που συγκρατούσε τη φούστα από το πρώτο outfit, οι λοξοραμμένες ζώνες, τα φορέματα που φορέθηκαν ανάποδα και ζώνες που οριακά δεν έπεφταν. Μια συλλογή διαφορετική από την παλιά Tory Burch, μια συλλογή γεμάτη ατέλειες τόσο στοχευμένες ώστε να τις παρατηρείς, αλλά όχι με την πρώτη ματιά.

Στην πασαρέλα είδαμε πλούσια πλεκτά, midi φούστες, καλοραμμένα blazer και ίσια παντελόνια, ενώ τα πανωφόρια έκαναν την μεγαλύτερη αίσθηση. Τα προσωπικά μου αγαπημένα, τα βραδινα σύνολα ήταν αυτά που επιβεβαίωσαν και την οπτική της Burch: ότι είμαστε τέλεια ατελείς και το ότι είμαστε ευάλωτες θεωρείται δύναμή μας. Τα είπε και τα έκανε όμορφα και σωστά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.