ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Avril Lavigne επιστρέφει, όχι όμως όπως περίμενες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Μαρτίου 2023

Η Avril Lavigne επιστρέφει, όχι όμως όπως περίμενες
Instagram/avrillavigne
Η επιστροφή ενός ειδώλου από τα παλιά, σε έναν ρόλο έκπληξη

Εδώ θα ήθελα την προσοχή σας! Το pop punk fashion icon Avril Lavigne βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Εχθές ήταν καλεσμένη στο show του Courrèges -front row παρακαλώ- φορώντας ένα μαύρο t-shirt που έλεγε «I'm not doing shit today», δηλαδή «Δεν κάνω απολύτως τίποτα σήμερα».

Η τραγουδίστρια δεν φόρεσε ένα outfit αποκλειστικά από τη συλλογή του Courrèges, αλλά αποφάσισε να μπερδέψει τα τεράστια σκουλαρίκια του brand, με ένα oversized top από τη Vetements.

Το πραγματικό θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η Avril συνεργάζεται με το γαλλικό brand 22397BLUFF για την πρώτη της συλλογή και μάλιστα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού! Η παρουσίαση θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

Ο λογαριασμός του 22397BLUFF ποστάρει συνέχεια για την επερχόμενη συλλογή με μια σειρά από αστεία rave posters, προσκαλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στο retro Chinese Gala της Lavigne, αρκεί να φοράνε περούκες. Το brand συνεργάζεται με την MOATAI, το κινέζικο ποτό. Ας ελπίσουμε αυτό να μην σημαίνει και την επιστροφή της Avril στην -ατυχή- Harajuku εποχή της.

Από τα Insta promos πάντως καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχει και μια «παράσταση έκπληξη», που όλοι ελπίζουμε να είναι η Lavigne -και ας μην είμαστε εκεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.