ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Oscars 2023: Τα πιο εντυπωσιακά -και ακριβά- κοσμήματα που λατρέψαμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: Τα πιο εντυπωσιακά -και ακριβά- κοσμήματα που λατρέψαμε
splashnews.com
Κοσμήματα εκατομμυρίων στην λαμπερή βραδιά των Oscars

Την βραδιά των Oscars όλοι κοιτούσαμε τα looks των καλεσμένων στο (κόκκινο) σαμπανιζέ χαλί, αλλά αφήσαμε ασχολίαστα τα κομμάτια που το ολοκλήρωναν, το «έδεναν» και του χάριζαν μια extra λάμψη και πολυτέλεια. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τα λαμπερά κοσμήματα.

Πολλοί από τους καλεσμένους είχαν το θάρρος να φορέσουν κοσμήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, κομπλιμεντάροντας με αυτόν τον τρόπο το ρούχο τους. Οι οίκοι κοσμημάτων άνοιξαν με χαρά τα θησαυροφυλάκιά τους και δάνεισαν στους stars τα πιο πολύτιμα και πιο σπάνια κομμάτια τους, γνωρίζοντας ότι τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, σας έχω τα 7 πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που φορέθηκαν στην 95η τελετή των βραβείων Oscars. Ας ξεκινήσουμε!

1. Το μοντέλο-ηθοποιός Cara Delevingne μας μετέφερε στην αίγλη του παλιού Hollywood. Έπιασε λοιπόν τα μαλλιά της πίσω για να φανούν καλύτερα τα πανάκριβα κοσμήματά της. Επέλεξε να φορέσει το Bulgari Serpenti κολιέ σε λευκόχρυσο μαζί με όλο το υπόλοιπο σετ, δηλαδή τα σκουλαρίκια, το βραχιόλι και το δαχτυλίδι.

Jenny.Gr
splashnews.com

2. Η αγαπημένη μας Rihanna συνόδευσε το Alaia φόρεμά της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με καφέ, πράσινα και κίτρινα διαμάντια μαζί με ασορτί δαχτυλίδια. Σωστή επιλογή.

Jenny.Gr
splashnews.com

3. Η sustainable Cate Blanchett αποφάσισε να και ρούχο και κοσμήματα του οίκου Louis Vuitton. Τα σκουλαρίκι σε σχήμα δακρύων από λευκόχρυσο και διαμάντια ήταν απλά και κομψά.

Jenny.Gr
splashnews.com

4. Η ηθοποιός Jessica Chastain αποφάσισε να λάμψει -στην κυριολεξία- τη βραδιά των Oscars και αποφάσισε να συνδυάσει το Gucci φόρεμά της με ένα choker 18 καρατίων από λευκόχρυσο με διαμάντια και τσαβορίτες.

Jenny.Gr
splashnews.com

5. Η minimal Emily Blunt έβαλε λίγο χρώμα στο off-shoulder Valentino look της με μωβ σκουλαρίκια πολυελαίους από τον οίκο Chopard.

Jenny.Gr
splashnews.com

6. Η Deepika Padukone φόρεσε ένα από τα πιο βαριά και εντυπωσιακά κοσμήματα της βραδιάς, ένα διαμαντένιο κολιέ Cartier με ένα -πραγματικά- τεράστιο κίτρινο ζαφείρι. Τα συνδύασε με ένα διαμαντένιο βραχιόλι και δύο δαχτυλίδια.

Jenny.Gr
splashnews.com

7. Η punk Florence Pugh επέλεξε ένα κολιέ από πλατίνα και διαμάντια της Tiffany & Co. μαζί με σκουλαρίκια από ροζ τουρμαλίνες και διαμάντια, για να απογειώσει το Valentino look της. Το nose septum πάντως έκανε τη διαφορά.

Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.