ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Peter Hawkings έγινε «Tom Ford» στη θέση του Tom Ford, στην Tom Ford


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαΐου 2023

Ο Peter Hawkings έγινε «Tom Ford» στη θέση του Tom Ford, στην Tom Ford
Instagram/tomford
Καμία έκπληξη δεν υπήρξε σε αυτή τη διαδοχή

Μετά την -απότομη θα έλεγε κανείς- αποχώρηση του Tom Ford από τη θέση του creative director στο ομώνυμο brand του, τη θέση του ανέλαβε ο Peter Hawkings.

Ο Peter Hawkings, ο οποίος ήταν ο αντιπρόεδρος της ανδρικής συλλογής της Tom Ford, ήταν ο επικρατέστερος να γίνει Tom Ford στη θέση του Tom Ford, εφόσον ήταν συνεργάτης του σχεδιαστή για πάνω από 20 χρόνια.

Η καριέρα του Peter Hawking ξεκίνησε από τον οίκο Gucci και τις ανδρικές συλλογές της, στο πλευρό του Tom Ford το 1998. Από το 2006 διατηρούσε την θέση του αντιπροέδρου των ανδρικών συλλογών στην Tom Ford, μέχρι που πήρε τη θέση του creative director.

Ο Tom Ford δήλωσε «Στο πρόσωπο του Peter Hawkings το brand βρήκε τον τέλειο creative director. O Peter ξεκίνησε να εργάζεται μαζί μου πριν από 25 χρόνια ως βοηθός σχεδιαστή στις ανδρικές συλλογές στην Gucci και είχε ήδη καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τους καλύτερους σχεδιαστές ανδρικής συλλογής της εταιρείας, όταν άφησε τον οίκο για να με ακολουθήσει στο brand Tom Ford. Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της Tom Ford menswear, η συνδρομή του Peter στην επιτυχία του brand υπήρξε καθοριστική. Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηγέτης, με απίστευτη εμπειρία πάνω στη βιομηχανία και ο διορισμός του σε αυτή τη θέση με κάνει να νιώθω σίγουρος ότι η δέσμευσή μου για δημιουργία προϊόντων υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας θα συνεχιστεί».

Ο Tom Ford πλέον θα ασχοληθεί με την εταιρεία παραγωγής του και ήδη ετοιμάζει το επόμενο κινηματογραφικό του project.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS