ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Future Dusk: Το Χρώμα της Χρονιάς 2025, σύμφωνα με την WGSN και την Coloro


JTeam

9 Μαΐου 2023

Future Dusk: Το Χρώμα της Χρονιάς 2025, σύμφωνα με την WGSN και την Coloro
WGSN
Μυστηριώδες και βαθύ

Η WGSN, η εταιρεία που είναι αρμόδια για την πρόβλεψη των τάσεων του design και των καταναλωτών και η «αδελφή» εταιρεία της Coloro επέλεξαν το Future Dusk ως Χρώμα της Χρονιάς για το 2025.

Σύμφωνα με την WGSN και την Coloro, το Future Dusk είναι μια σκούρα και ενδιαφέρουσα απόχρωση ανάμεσα στο μπλε και το μωβ. Έχει ένα μυστήριο και μια αίσθηση «φυγής», ενώ τροφοδοτεί κρυφά θέματα μετάβασης είτε από το σκοτάδι στο φως, είτε από την αυγή στην δύση. «Όλα αυτά το κάνουν τέλειο για μια περίοδο απόλυτης αλλαγής», αναφέρουν οι εταιρείες.

Επισήμαναν ότι το Future Dusk έχει μια «σουρεαλιστική και απόκοσμη ποιότητα», η οποία ευθυγραμμίζεται με την επιρροή της δεύτερης Space Age, δίνοντάς του μια ουράνια νότα. Και οι δύο εταιρείες σημείωσαν ότι το Future Dusk είναι ένα μεταμορφωτικό χρώμα, το οποίο προέρχεται από το metaverse και τη φαντασία. Πιστεύουν ότι το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πάντα, από κλασικά στιλ και κομμάτια που επενδύεις, μέχρι εναλλακτικά designs, ως ένα gender-inclusive μωβ ή σαν μια εναλλακτική του navy.

Η Caroline Culbert, η creative content lead της Coloro είπε «Για πολλές σεζόν τώρα, η Coloro έχει παρατηρήσει τα brands να αλλάζουν σε παλέτες με διαχρονική χροιά. Το Future Dusk είναι ένα εμπνευσμένο χρώμα, που στηρίζει αυτή την trans-seasonal προσέγγιση. Φαίνεται ζεστό και βαθύ, το οποίο το κάνει να μοιάζει μυστηριώδες, διαχρονικό και κάπως άθυμο».

Τα υπόλοιπα χρώματα στο Global Color Forecast για την άνοιξη/καλοκαίρι 2025 είναι το Transcendent Pink, το Aquatic Awe, το Sunset Coral και το Ray Flower.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.