ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η H&M γιόρτασε τη νέα συλλογή Mugler H&M με ένα φαντασμαγορικό πάρτι


JTeam

10 Μαΐου 2023

Η H&M γιόρτασε τη νέα συλλογή Mugler H&M με ένα φαντασμαγορικό πάρτι
Mugler x H&M στο Ωδείο Αθηνών και το party ήταν μεγάλο

Η H&M γιόρτασε τη νέα designer συνεργασία της με τον εμβληματικό οίκο Mugler, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, στην αίθουσα «Φουαγιέ Τεχνών».

Fashion ambassadors του brand, influencers, VIP προσκεκλημένοι από τη showbiz, media εκπρόσωποι και key stakeholders, έδωσαν το παρών στη λαμπερή εκδήλωση, ωδή στην υψηλή μόδα και το στυλ, που έγινε talk of town. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τη νέα συλλογή και να απολαύσουν μια πολυδιάστατη βραδιά, γεμάτη μουσική και special performances.

Ξεχωριστή live εμφάνιση πραγματοποίησε η πάντα ανατρεπτική και fashion forward Τάμτα φορώντας total Mugler H&M outfit. Στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο «Φουαγιέ Τεχνών», η Τάμτα μαζί με τους χορευτές της, παρουσίασε ένα εξωστρεφές μουσικοχορευτικό performance με 80s, 90s αναφορές, αλλά και μεγάλες επιτυχίες της. Σε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο της βραδιάς η Τάμτα παρουσίασε δύο νέα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, το ομώνυμο «Identity Crisis» και το τραγούδι με τίτλο «Αυταπάτη», δίνοντας μια πρώτη γεύση του άλμπουμ που έρχεται, στο κοινό. Η DJ Gloria Petkova - “GLOW” καλωσόρισε με τις μουσικές της επιλογές το κοινό, ενώ τo electro duo Lip Forensics διατήρησε το vibe της βραδιάς σε υψηλά επίπεδα. Ακόμη, ο Bill Roxenos με τη χορευτική του ομάδα ξεσήκωσε το κοινό σε ένα catwalk-έκπληξη, αποκαλύπτοντας τη συλλογή Mugler H&M.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Λαμπεροί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους το brand και τη νέα συνεργασία-ορόσημο, ενώ ξεχώρισαν οι Σοφία Χατζηπαντελή, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ευγενία Σαμαρά, Τόνια Σωτηροπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Έλενα Γαλύφα, Νατάσα Kay, Καίτη Γκραμμά, Ανθή Φακιδάρη και Terpsichore φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες της συλλογής Mugler H&M. Την εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ανέδειξαν με το προσωπικό τους στυλ οι Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Καράβας, Κωστής Μαραβέγιας, Μιχάλης Σαράντης, Gingerbread bae, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Ιάσονας Λάιος.

Tα εντυπωσιακά τρισδιάστατα digital art videos της Κάκιας Κωσταντινάκη, εμπνευσμένα από το σύμπαν της συνεργασίας Mugler H&M, έδωσαν επίσης ένα πρωτοποριακό στίγμα στη βραδιά, τόσο στο 22 μέτρων wall projection, όσο και στον επιβλητικό led κύβο στον χώρο παρουσίασης της συλλογής. Περικλείοντας το πνεύμα της συλλογής που γιορτάζει τη θεατρικότητα και τη μουσική, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν πρωταγωνιστές της βραδιάς μέσω ειδικών εφαρμογών, όπως το cinematic photobooth, που αποτύπωσε το blue hour concept, αλλά και τα διαδραστικά wristbands. Σε μία τόσο δημιουργική και λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η “Grey Goose”, η οποία συμπλήρωσε με festive vibes την εκδήλωση, προσφέροντας custom made cocktails.

Η συλλογή πρεσβεύει τον οίκο Mugler και κάθε κομμάτι ορίζεται από την ασταμάτητη ενέργεια του Mugler: παιχνιδιάρικη, νεανική, body positive και ανοιχτή στην ταυτότητα κάθε ατόμου. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μια στιγμή της ιστορίας της μόδας – μια ευκαιρία για μια παγκόσμια κοινότητα θαυμαστών να αποκτήσει ένα κομμάτι της κληρονομιάς της μάρκας. Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και αξεσουάρ, ενώ θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αποκλειστικά στο κατάστημα της Ερμού 54, Αθήνα και στο hm.com στις 11 Μαΐου 2023.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS