ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Rawdah Mohamed ως καμμένη νύφη, ήταν η (τέλεια) έκπληξη των Καννών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Μαΐου 2023

Η Rawdah Mohamed ως καμμένη νύφη, ήταν η (τέλεια) έκπληξη των Καννών
Instagram/robertwun
Ποιος πίστευε ότι ένα καμμένο φόρεμα θα ταίριαζε τόσο πολύ με το κόκκινο χαλί;

Η Rawdah Mohamed είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο από τη Νορβηγία και από τη Σομαλία, η οποία επίσης παλεύει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών, κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω της καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Στην πρεμιέρα της ταινίας La Passion De Dodin Bouffant η Rawdah αποφάσισε να φορέσει ένα πραγματικά «παραξεναόμορφο» φόρεμα από τη συλλογή του Robert Wun για την ss ‘23 Haute Couture. Δεν έμεινε όμως μόνο στο φόρεμα, αλλά φόρεσε και το headpiece για ένα -ακόμα- πιο δραματικό αποτέλεσμα.

Το φόρεμα με τις χαρακτηριστικές πιέτες του σχεδιαστή φαίνεται σαν να έχει καεί, να έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία ή ακόμα καταφέρνει να μοιάζει απόκοσμο. Όλη η συλλογή εξάλλου ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή, πράγμα που δεν έγινε με το look της Rawdah Mohamed. Ίσα ίσα που το μοντέλο περπάτησε με χάρη, φινέτσα και μια διαφορετική αισθητική, που μάλλον έχει ένα μεγάλο πίσω κείμενο. Πολλά μπράβο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.