ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Alberta Ferretti Resort 2024: Ένα show με βαθύτερη σημασία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Μαΐου 2023

Alberta Ferretti Resort 2024: Ένα show με βαθύτερη σημασία
Instagram/albertaferretti
Η σχεδιάστρια ήθελε να τιμήσει και να βοηθήσει την περιοχή που δοκιμάστηκε από τις καταστροφικές πλημμύρες τον προηγούμενο μήνα

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Emilia-Romagna, η Alberta Ferretti παρουσίασε την Resort 2024 συλλογή της ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στην περιοχή που την διαμόρφωσε.

Όταν οι ποταμοί στην Emilia-Romagna στην Ιταλίας πλημμύρισαν το show της Alberta Ferretti απέκτησε και μια μεγαλύτερη, βαθύτερη σημασία, τη βοήθεια στην περιοχή, την ανάδειξη και την ψυχολογική στήριξη. Οι πολιτικοί της Emilia-Romagna παρακάλεσαν τον οίκο να πραγματοποιήσει εκεί το show και η σχεδιάστρια όχι μόνο τους άκουσε, αλλά για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς βγήκε να υποκληθεί μαζί με ένα γκρουπ εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν εκατοντάδες ανθρώπους μετά τις πλημμύρες, φορώντας μπλουζάκια με τις λέξεις «Io si sono», δηλαδή «είμαι εδώ». Respect!

Το show πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Castel Sismondo, που στεγάζει το μουσείο Felllini, στο κέντρο της πόλης Rimini, της πόλης της Alberta Ferretti, αλλά και του Federico Fellini, στην οποία και αφιέρωσε τη συλλογή. Η πασαρέλα φωτιζόνταν από τα φώτα των προβολών των ταινιών του Fellini, στο background το Castel Sismondo, τα μοντέλα έδιναν την εντύπωση πως περπατούν πάνω στο νερό και φυσικά το soundtrack δεν ήταν άλλο από την μουσική επένδυση της ταινίας του Fellini, 8 ½. Αέρινα ρούχα, ενδεικτικά του στιλ του οίκου, χρωματική παλέτα στα χρώματα της Emilia-Romagna και prints με το Castel Sismondo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.