ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Milan Fashion Week: Όλα όσα λατρέψαμε από τη μεγάλη γιορτή της Μόδας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Φεβρουαρίου 2023

Milan Fashion Week: Όλα όσα λατρέψαμε από τη μεγάλη γιορτή της Μόδας
Instagram/ sunnei
Γλυκόπικρη η γεύση, αλλά ας κρατήσουμε τα θετικά

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τελείωσε στις 27 Φεβρουαρίου με το show του brand Laura Biagiotti. Σε γενικές γραμμές η Εβδομάδα Μόδας ήταν επιτυχημένη με όμορφα και έξυπνα shows και συλλογές που άλλοτε μας εξέπληξαν ευχάριστα και άλλοτε μας έπιασαν απροετοίμαστους. Το αίσθημα του «μπορείς να είσαι αυτός που θέλεις να είσαι, οποιαδήποτε στιγμή» κυριάρχησε, όπως βέβαια και η έλλειψη κατεύθυνσης, που ήταν έκδηλη σχεδόν σε όλα τα shows και δυστυχώς όχι μόνο σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας.

Ας δούμε τι μας άρεσε περισσότερο από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στην παρακάτω λίστα και ας ευχηθούμε για ένα λαμπερό και updated Παρίσι.

Prada

Λατρέψαμε το όραμα της Miuccia Prada και του Raf Simons για μια καθημερινή γυναίκα, που ανταπεξέρχεται τις δυσκολίες της πραγματικής ζωής.

Gucci

Μας έμεινε αυτή η γλυκιά αναμονή για τον νέο creative director και τη νέα κατεύθυνση του οίκου.

Fendi

Η εκλεπτυσμένη Ιταλίδα που ονειρεύτηκε ο οίκος μας άρεσε πολύ. Λιτές και καθαρές γραμμές, με ξεκάθαρες ανδρικές αναφορές.

Bottega Veneta

Matthieu Blazy σε αγαπάμε! Η πιο σύγχρονη, updated, στιλάτη και φορέσιμη συλλογή όλης Εβδομάδας Μόδας. Ίσως έχει το άγγιγμα του Μίδα.

Diesel

Το απίθανο βουνό από προφυλακτικά.

Emporio Armani

Τα χαμογελαστά μοντέλα μας έφτιαξαν τη μέρα.

Sunnei

Το εντελώς αναπάντεχο crowdsurfing των μοντέλων -δεν ήταν μοντέλα, αλλά μέλη της ομάδας της Sunnei- στο τέλος της πασαρέλας, άλλαξε για πάντα την τελική πόζα. Πολλά μπράβο!

Ferragamo

Όταν το chicness φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.