ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Gabriela Hearst φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από την Chloé


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουνίου 2023

Η Gabriela Hearst φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από την Chloé
Instagram/chloe
Η σχεδιάστρια είναι γνωστή για τη δουλειά της στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και του υπεύθυνου σχεδιασμού

Η Gabriela Hearst, η creative director του οίκου μόδας Chloé, φημολογείται ότι θα αφήσει τη θέση της στον οίκο μετά από 3 χρόνια.

Η μετάβαση της Chloé προς μια πιο βιώσιμη και στοχοπροσηλωμένη επιχείρηση είναι μέσα στην κληρονομιά της Hearst, καθώς συνέχισε να σπρώχνει το brand μόνο μπροστά σε αυτά τα 3 χρόνια. Η creative director είναι προγραμματισμένο να παρουσιάσει την τελευταία της συλλογή για την Chloé αυτό το φθινόπωρο, στο Fashion Week του Παρισιού.

Πηγές κοντά στο brand επιβεβαίωσαν ότι ο «χωρισμός» είναι φιλικός και ότι η Gabriela Hearst θέλει να ρίξει όλο της το βάρος στην δική της εταιρεία, όπως και σε άλλα projects. Στον χρόνο που είχε στον οίκο έγινε γνωστή για την εισαγωγή ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων υφασμάτων στις συλλογές RTW, όπως και την κατασκευή των low-impact Nama sneakers.

Πιθανόν το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Hearst οδήγησε το brand να γίνει ο πρώτος luxury οίκος μόδας στην Ευρώπη, που πήρε το βραβείο B Corp, μια σημαντική διάκριση για πρωτοπόρους στον τομέα της βιωσιμότητας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα πάρει τη θέση της, αλλά αναμένουμε πληροφορίες πολύ σύντομα!

Πηγή: Hypebae

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.