ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Atelier Jolie θα συνεργαστεί με την Chloé για την πρώτη συλλογή του brand


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουνίου 2023

Το Atelier Jolie θα συνεργαστεί με την Chloé για την πρώτη συλλογή του brand
Instagram/angelinajolie
Πραγματικά ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Angelina Jolie για την δημιουργία του brand της «Atelier Jolie», ένα πραγματικά μεγάλο νέο μας ξάφνιασε και μας έκανε να χαμογελάσουμε. Το «Atelier Jolie» θα συνεργαστεί με τον luxury οίκο μόδας Chloé για την πρώτη του συλλογή.

Σε δήλωσή της η Chloé αναφέρει πως η επικείμενη συνεργασία θα είναι «μια άσκηση πάνω στην μοντέρνα θηλυκότητα» ώστε να «γιορτάσουν την αυθεντική σχέση μεταξύ γυναικών». Η συλλογή θα σχεδιαστεί από την Angelina Jolie και την creative director της Chloé, Gabriela Hearst. Τα σχέδια θα προάγουν την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα με μεγαλύτερη διαφάνεια και ευθύνη. Η συλλογή λέγεται ότι θα κάνει focus σε ρευστές γραμμές και θα αποτελείται, σε μεγάλο ποσοστό, από βιώσιμα υλικά, όπως επίσης τα περισσότερα looks θα δημιουργηθούν από stock υλικά.

Η Gabriela Hearst είπε σε μια δήλωσή της «Από τη στιγμή που άκουσα για το όραμα της Angelina γύρω από το Atelier Jolie, το πίστεψα. Είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε τους άλλους μέσα από την ομορφιά της ραπτικής και του βαθύ σεβασμού της για το περιβάλλον. Είναι τιμή για εμένα ότι η Chloé θα είναι η πρώτη συνεργασία του Atelier Jolie, καθώς και οι δύο έχουν μεγάλες ιδέες για την καλυτέρευση του είδους μας. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αγαπάω την Angelina και την Chloé τόσο βαθιά».

Η Jolie απάντησε «Είναι μεγάλη τιμή να σχεδιάζεις με την Gabriela Hearst και εύχομαι όλες οι γυναίκες να αισθανθούν άνετα και όμορφες μέσα σε αυτή τη συλλογή. Τα έσοδα αυτής της συλλογής θα επενδυθούν στην ίδρυση θέσεων εργασίας για ράφτες και τεχνίτες στο Atelier Jolie».

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.