ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η μυστική συνεργασία της Μαντόνα με τη Vetements αποκαλύφθηκε από ένα ποστ στο Instagram


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουλίου 2023

Η μυστική συνεργασία της Μαντόνα με τη Vetements αποκαλύφθηκε από ένα ποστ στο Instagram
Instagram/gvasalia
Η Μαντόνα επέλεξε τον creative director της Vetements για να γίνει Γκοτιέ, στη θέση του Γκοτιέ

Ο creative director της Vetements, Γκουράμ Γκβασάλια, μας ξάφνιασε ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα ποστ με την βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, αναφέροντας πως εδώ και μήνες εργάζονταν μυστικά δημιουργώντας τα κοστούμια για το επικείμενο Celebration Tour.

Στο ποστ μαζί με την φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την Μαντόνα να εργάζονται πάνω στο project, γράφει «Μαντόνα σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τους τελευταίους μήνες! Εργαζόμασταν μαζί στενά για τα κοστούμια του tour σου και φέρναμε το όραμα και την δημιουργικότητα σε μια μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ. Το να σχεδιάζω τα κοστούμια σου ήταν ένα ένα μεγάλο προνόμιο και μια μεγάλη τιμή. Το να σε βλέπω να δουλεύεις, να βλέπω το πάθος και την αναποφασιστικότητα σου είναι πηγή έμπνευσης, τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι αυτή που είσαι. Είσαι μαχήτρια, είσαι είδωλο, είσαι Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ».

Το Celebration Tour της Μαντόνα θα γιόρταζε τις τέσσερις δεκαετίες της βασίλισσας στην μουσική μέσα σε έξι μήνες, με 84 προγραμματισμένες συναυλίες στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Δυστυχώς όμως το tour ακυρώθηκε, αφού η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ με σοβαρή βακτηριακή μόλυνση. Οι νέες ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί.

Αν το tour πραγματοποιηθεί, τότε η δουλειά του Γκβασάλια θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό, όπως είχε συμβεί με τα σχέδια του Ζαν Πολ Γκοτιέ το 1990. Θυμόμαστε όλοι τον κωνικό κορσέ που έγινε πλέον μέρος της ποπ ιστορίας μας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη Μαντόνα να χορεύει μπαλέτο στα 18 της χρόνια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.