ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Prada συνεργάζεται με την Κινέζικη Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουλίου 2023

Η Prada συνεργάζεται με την Κινέζικη Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών
Instagram/wwd
Η συνεργασίά θα ξεκινήσει από το Γυναικείο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 20 Ιουλίου

Ο οίκος μόδας Prada ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Κινέζικη Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ταλαντούχες νέες αθλήτριες και να εξερευνήσει τον κόσμο των sport.

Η Prada θα παρέχει τα outfits για την 23μελή ομάδα και των αντιπροσώπων τους ενώ ταξιδεύουν, όπως και στα επίσημα events, σχεδιασμένα για να δώσουν στην ομάδα «μια φρέσκια και σύγχρονη εικόνα εκτός γηπέδου», ανέφερε ο οίκος σε μια δήλωση.

Η επίσημη Prada στολή της ομάδας θα απαρτίζεται από ένα μαύρο Prada blazer και ασορτί παντελόνι, ένα πουκάμισο και loafers.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει όταν η ομάδα πάει ένα ταξίδι στην Αυστραλία, όπου η ομάδα θα παίξει στο FIFA Γυναικείο Παγκόσμιο Κύπελο στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουλίου.

Η συνεργασία με την Κινέζικη ομάδα είναι η τελευταία πρωτοβουλία της Prada για την δημιουργία ισχυρών δεσμών με τον κόσμο των sport, την προβολή μια υγιούς εικόνας και μια διαφορετικότητας μακριά από τους συνηθισμένους celebrities.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.