ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εσύ θα αγόραζες ένα vintage Nirvana t-shirt των 3.600 ευρώ από τον Saint Laurent;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουλίου 2023

Εσύ θα αγόραζες ένα vintage Nirvana t-shirt των 3.600 ευρώ από τον Saint Laurent;
YSL
Και όμως ο Saint Laurent πουλάει το πιο ακριβό Nirvana t-shirt στον κόσμο

Ο creative director του οίκου μόδας Saint Laurent, Άντονι Βακαρέλο, δεν σταματάει να δημιουργεί κομμάτια που θέλουμε να αποκτήσουμε, όπως τα κομψά μαύρα σύνολα των συλλογών του -είτε ανδρικά, είτε γυναικεία- , τα skateboards με το logo του οίκου, τα ξύλινα επιτραπέζια και τώρα τα Nirvana t-shirts. Μόνο που το τελευταίο για κάποιο λόγο τιμολογήθηκε στα 3.600 ευρώ.

Οι κύριες συλλογές του Βακαρέλο προσφέρουν μια κλασική Saint Laurent αίσθηση, με τα αναμενόμενα κομμάτια που θα έβλεπε κανείς σε μια συλλογή, όπως luxury ρούχα, γυαλιά, τσάντες και παπούτσια. Η Saint Laurent Rive Droite όμως δείχνει την «μεγάλη εικόνα» του οίκου υπό τη διεύθυνση του Βακαρέλο με αντικείμενα οικιακής χρήσης μέχρι και ρολόγια.

Ως μέρος λοιπόν του «Vintage drop» της, η Saint Laurent Rive Droite αποφάσισε να πουλήσει το πιο ακριβό -μάλλον- Nirvana t-shirt του κόσμου. Ναι, είναι original Nirvana t-shirts διαλεγμένα με προσοχή και όχι μπλουζάκια που τύπωσε ο οίκος. Σίγουρα θα μπορούσες να τα βρεις και πιο φθηνά, αλλά και μόνο το όνομα του οίκου, προσθέτει αρκετά στην τιμή.

Η αλήθεια είναι πως μερικά vintage t-shirts αξίζουν το «βάρος» τους σε χρυσό. Είναι τόσο σπάνια, που μπορούν να γίνουν συλλεκτικά, ειδικά αν είναι σε φορέσιμη κατάσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορείς να αναπαράγεις την αίσθηση, την εφαρμογή και την όψη, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να αναπαράγεις την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλη της την αίγλη και την αθωότητα και την ελπίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.