ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η H&M συνεργάζεται με την DISNEY και τον Trevor Andrew στη νέα ανδρική συλλογή


JTeam

21 Ιουλίου 2023

Η H&M συνεργάζεται με την DISNEY και τον Trevor Andrew στη νέα ανδρική συλλογή
Η H&M γιορτάζει περήφανα την 100η επέτειο της Disney με την επερχόμενη κυκλοφορία της Disney100 x H&M, μιας συλλογής του καλλιτέχνη Trevor Andrew

Η H&M γιορτάζει περήφανα την 100η επέτειο της Disney με την επερχόμενη κυκλοφορία της Disney100 x H&M, μιας συλλογής του καλλιτέχνη Trevor Andrew. Η streetwear συλλογή, παρουσιάζει τους θρυλικούς χαρακτήρες της Disney με την καλλιτεχνική πινελιά του Trevor Andrew. Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει επίσης περιορισμένης έκδοσης skateboards, κυκλοφορεί στα καταστήματα και στο hm.com στις 20 Ιουλίου.

Ο Trevor Andrew, παγκοσμίου φήμης πρώην επαγγελματίας snowboarder και καλλιτέχνης πολλών ειδικοτήτων, έγινε γνωστός και ως ο άνθρωπος πίσω από την ετικέτα του street art GucciGhost. Τώρα ο Andrew, μόνιμος θαυμαστής της Disney, ενώνει τις δυνάμεις του με την H&M για την κυκλοφορία της συλλογής Disney 100 x H&M.

«Είναι τιμή μου που επαναπροσδιόρισα τους εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney φέρνοντας τους σε μια άλλη διάσταση. Πρόκειται για την ένωση όλων εμάς με την τέχνη και τη μόδα», λέει ο Trevor Andrew.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που κυκλοφορώ την πρώτη μας τριμερή συνεργασία. Η περιήγηση στα αρχεία της Disney μαζί με τον Trevor οδήγησε σε κάτι που είναι εμβληματικό και μοναδικό», λέει ο Ross Lydon Head of Menswear Design της H&M..

Εμπνευσμένη από την αγάπη του Trevor Andrew για την Disney και την κουλτούρα της τέχνης του street art, η συλλογή έχει μια χαλαρή αίσθηση και μπορεί να υπερηφανεύεται για αρκετούς χαρακτήρες της Disney, τις εκτυπώσεις σε όλη την επιφάνεια και τα σύμβολα της υπογραφής του Andrew, το φάντασμα και το ιπτάμενο αυγό. Φούτερ, μπλουζάκια, πουκάμισα και ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι πόλο έρχονται σε υπερμεγέθη και χαλαρή εφαρμογή, ιδανικά για τη νέα σεζόν. Επιπλέον, η συλλογή προσφέρει απαραίτητα αξεσουάρ όπως καπέλα, κάλτσες και εσώρουχα. Όσο για τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής του Andrew:

«Λατρεύω το τζιν γιατί τα λογότυπα το κάνουν πολύ εμβληματικό. Μου αρέσει επίσης το κολεγιακό τζάκετ επειδή έχει πολλούς χαρακτήρες της Disney. Είναι διασκεδαστικό να μπορείς να βάλεις τόσα πολλά σε ένα κομμάτι», αναφέρει.

Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει τα πρώτα skateboard περιορισμένης έκδοσης της H&M, επίσης με μοναδικά έργα τέχνης από τον Trevor Andrew, ο οποίος είναι μανιώδης αθλητής του skateboard. Τα skateboards είναι κατασκευασμένα από επτά στρώσεις κόντρα πλακέ μήκους 31" και πλάτους 8" και κυκλοφορούν σε δυο εναλλακτικά σχέδια. Το μεν περιλαμβάνει, ένα λογότυπο της Disney ζωγραφισμένο στο χέρι από τον Andrew, ενώ το άλλο φέρει τους εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney.

Σήμερα ο Trevor Andrew είναι καλλιτέχνης, μουσικός, κινηματογραφιστής και δημιουργός NFT με έδρα το Λος Άντζελες. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε γκαλερί παγκοσμίως, όπως Deitch Projects, Milk Studio, One Trick Pony, HVW8, Parco Osaka και Modern Art Museum της Σαγκάης. Το 2019, ο Andrew λάνσαρε τη δική του σειρά του Real Buy, εμπνευσμένη από streetwear.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS