ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Versace fw 2023: Η Τζίτζι Χαντίντ στη νέα καμπάνια, είναι αισθησιακή και αμείλικτη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουλίου 2023

Versace fw 2023: Η Τζίτζι Χαντίντ στη νέα καμπάνια, είναι αισθησιακή και αμείλικτη
Instagram/donatella_versace
Αιχμηρή, σοβαρή και αισθησιακή, η νέα καμπάνια της Versace fw 2023

Για την fw 2023 καμπάνια της, η Versace αποτίει φόρο τιμής στη μιλανέζικη κληρονομιά της, είναι αιχμηρή και παραδίδει μαθήματα εξαιρετικής ραπτικής τέχνης.

Η «μαμά» του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας, Ντονατέλα Βερσάτσε, αναφέρει πως: «Αυτή η καμπάνια γιορτάζει ό,τι αγαπάω στην Versace: Τη δύναμη, τη ραπτική, το attitude. Αγαπώ τις ασπρόμαυρες εικόνες, οι οποίες παρουσιάζουν ξεκάθαρα τις θρυλικές γραμμές της σεζόν και τις χρωματιστές εικόνες, που ζωντανεύουν τη συλλογή στην καρδιά του Μιλάνου. Στο set, λάτρεψα το γεγονός ότι τα μοντέλα έμοιαζαν δυναμικά και ατρόμητα - όπως ακριβώς δηλαδή πρέπει να αισθάνεσαι όταν φοράς Versace».

Στην καμπάνια είδαμε την Τζίτζι Χαντίντ και την Αντούντ Ακέχ ντυμένες με αιχμηρά κοστούμια, με έντονους ώμους, βγάζοντας προς τα έξω την εσωτερική τους δύναμη και κομψότητα. Τα αξεσουάρ ήταν δερμάτινα γάντια, μυτερές γόβες και μπότες, μαζί με βραχιόλια και σκουλαρίκια, τα οποία αναδείκνυαν την ικανότητα του brand να ισορροπεί ανάμεσα στον αισθησιασμό και το glamour.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.