ΣΤΙΛ FASHION NEWS

«Athletes Are Made» Η νέα CSR καμπάνια της Αdmiral στηρίζει τους αθλητές


JTeam

28 Ιουλίου 2023

«Athletes Are Made» Η νέα CSR καμπάνια της Αdmiral στηρίζει τους αθλητές
Το νέο πρόγραμμα στηρίζει νέους αθλητές και αθλήτριες, επιβραβεύοντας την καθημερινή τους προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους

Το αγαπημένο brand Admiral, με βαθιά αθλητική κληρονομιά, παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα στήριξης αθλητών “Athletes Are Made”. H πρωτοβουλία αυτή της Admiral, έρχεται να επισφραγίσει τις αξίες που πρεσβεύει και την αγάπη της μάρκας προς τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί πιστά όλα τα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Το νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Athletes Are Made», αγκαλιάζει και στηρίζει νέους αθλητές και αθλήτριες, επιβραβεύοντας την καθημερινή τους προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η Admiral βρίσκεται με μεγάλη περηφάνια στο πλάι των αθλητών και τους στηρίζει έμπρακτα με παροχή ρουχισμού, εξοπλισμού αλλά και την κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων για αγωνιστικούς λόγους.

Jenny.Gr

Η φιλοσοφία και η νοοτροπία της Admiral είναι ταυτόσημη με αυτή των αθλητών. Κάθε αθλητής φτάνει στο υψηλότερο βάθρο μέσα από συνεχή προσπάθεια και καθημερινή αφοσίωση στον στόχο του. Έτσι και το ίδιο το brand εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού του κοινού. Οι κοινές αξίες αθλητών και μάρκας έρχονται να επισφραγιστούν μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων υπό την επιμέλεια της γνωστής αθλητικογράφου, Χριστίνας Βραχάλη. Οι συνεντεύξεις έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τους αθλητές, ώστε να τους γνωρίσει το κοινό καλύτερα. Παράλληλα εκείνοι, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με όλους αγωνίες, σκέψεις, δυσκολίες και στοιχεία της προσωπικότητάς τους, αλλά κυρίως την αγάπη τους προς το άθλημα που υπηρετούν με σεβασμό και αφοσίωση.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος, η Χριστίνα Βραχάλη υποδέχθηκε στο κατάστημα της Admiral στην Αγία Παρασκευή τους παρακάτω Admiral Athletes:

  • Έφη Γκουλή, Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
  • Θοδωρή Ιακωβίδη, Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών
  • Πέτρο Γκαϊδατζή, Παγκόσμιος/Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Κωπηλασίας
  • Ευαγγελία Φράγκου, Παγκόσμια/Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Τις συνεντεύξεις τους θα μπορούν να απολαύσουν όλοι στο Youtube κανάλι της Admiral.Πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω link:

Έφη Γκουλή: https://youtu.be/DO2F1mussJc

Πέτρος Γκαϊδατζής: https://youtu.be/HR-Ls40zO6w

Ευαγγελία Φράγκου: https://youtu.be/jDEvZ8AnypE

Θοδωρής Ιακωβίδης: https://youtu.be/a4e92MWpgro

Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος συνεντεύξεων, με αγαπημένους αθλητές που μας κάνουν περήφανους μέσα από τις επιτυχίες και το ήθος τους. Με την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός και η ευγενής άμυλα είναι διαχρονικά ιδανικά, η Admiral δίνει υπόσχεση να συνεχίσει να στηρίζει τους αθλητές, σε όλα τους τα βήματα. Σημασία δεν έχει μόνο η νίκη, αλλά και οι επιδόσεις, η προσπάθεια και η επιμονή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.