ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Μπέμπε Βιο, η παραολυμπιονίκης ξιφασκίας, είναι το νέο πρόσωπο της «It» τσάντας της Dior


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιουλίου 2023

Η Μπέμπε Βιο, η παραολυμπιονίκης ξιφασκίας, είναι το νέο πρόσωπο της «It» τσάντας της Dior
Instagram/dior
Η Lady Dior αλλάζει πρόσωπο και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα

Η Μπεατρίς Μαρία Αντελάιντα Μάρτζια Βιο Γράντις ή αλλιώς Μπέμπε Βιο για συντομία, όπως λέει και η ίδια, είναι η νεότερη προσθήκη της diverse λίστας γυναικών που ενσαρκώνουν την Lady 95.22 της Μαρία Γκράτσια Κιούρι.

Η παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας, η οποία ερωτεύτηκε το άθλημα σε ηλικία 5 ετών και θεωρεί το μεγαλύτερό της κατόρθωμα τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες, εμφανίζεται σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο κρατώντας την τελευταία έκδοση της νέας τσάντας Lady Dior.

H Μπέμπε Βιο αναφέρει στο μικρό αυτό βίντεο σχετικά με το ιταλικό στιλ «Θεωρώ πως το ιταλικό στιλ είναι ένα συνονθύλευμα από πολλά πράγματα μαζί, αλλά τοποθετημένα αριστοτεχνικά στην κάθε περίσταση και στην κάθε στιγμή».

«Μάλλον είμαστε τυχεροί που έχουμε μια ιστορία από σχεδιαστές και ανθρώπους, οι οποίοι δημιούργησαν τον κόσμο του σχεδίου και του στιλ γενικότερα. Και έτσι είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ιταλίδα και που μπορώ να εκπροσωπώ την Ιταλία στο εξωτερικό» λέει η Μπέμπε Βιο.

Δες παρακάτω το βίντεο της Dior με την Μπέμπε Βιο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.