ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εντυπωσιάζει η νέα συλλογή H&M Back to School


JTeam

24 Αυγούστου 2023

Εντυπωσιάζει η νέα συλλογή H&M Back to School
Η έναρξη του σχολείου πλησιάζει, γεγονός που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για μια χρονιά γεμάτη νέους φίλους και συναρπαστικές περιπέτειες. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με στυλ, είναι η συλλογή H&M back-to-school

Η συλλογή προσφέρει τα πάντα, από καθημερινά προϊόντα μέχρι την τελευταία λέξη της μόδας για παιδιά. Επιπλέον, αδιάβροχα πανωφόρια με πολυμορφικά χαρακτηριστικά, κομψά σακίδια πλάτης και χαριτωμένα αξεσουάρ.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη φετινή συλλογή H&M back-to-school, καθώς προσφέρει κομψά και ανθεκτικά ρούχα, στα οποία τα παιδιά μπορούν να νιώθουν άνετα και με αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε ότι η επιστροφή στο σχολείο μετά το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια περίοδος προσαρμογής για τις οικογένειες, και εμείς θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια ομαλή μετάβαση, όπου οι γονείς μπορούν να βρουν τα πάντα για τις σχολικές εμφανίσεις; από βασικά και λειτουργικά προϊόντα μέχρι μοντέρνα κομμάτια και αξεσουάρ,” αναφέρει η Sofia Löfstedt, Head of Design and Creative της H&M Kids.

Η συλλογή διαθέτει κλασικά χρώματα όπως λευκό, μπεζ, μπλε και μαύρο, καθώς και λαμπερά χρώματα και ζωηρά prints. Οι μοντέρνες λεπτομέρειες ανεβάζουν το επίπεδο και δημιουργούν μια διασκεδαστική και εμπνευσμένη συλλογή για παιδιά και μωρά που συνδυάζονται εύκολα. Τα γοητευτικά φορέματα και οι λεπτές μπλούζες συνοδεύονται με μοντέρνα τζιν, χαριτωμένα πουλόβερ και crop top. Ριγέ πουκάμισα, μπλουζάκια και μοντέρνα φούτερ συνδυάζονται με τζιν, άνετα παντελόνια και jogger. Τα αδιάβροχα πανωφόρια θα κρατήσουν τα παιδιά στεγνά σε κάθε περίσταση, ενώ τα κομψά σακίδια πλάτης και τα αξεσουάρ προσθέτουν ύφος και λειτουργικότητα στην εμφάνιση κάθε παιδιού για το σχολείο.

Η συλλογή H&M back-to-school είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στο hm.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

H&M