ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Versace έσβησε τα πάντα από το Instagram


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Αυγούστου 2023

Ο οίκος Versace έσβησε τα πάντα από το Instagram
Και όμως ακόμα ένας οίκος διαγράφει το περιεχόμενο του Instagram προφίλ του

Ο οίκος μόδας Versace είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα από ό,τι φαίνεται. Το ιταλικό brand καθάρισε όλο το προφίλ του στο Instagram και το μόνο που φαίνεται είναι το κλασικό «No posts yet». Βέβαια τα highlights έχουν παραμείνει, μόνο το feed εξαφανίστηκε. Πολλοί θεωρούν πως αυτή η πράξη υποδηλώνει αλλαγή διεύθυνσης. Το ίδιο είχε κάνει κάνει και ο οίκος Bottega Veneta το 2021, ο Balenciaga και τελευταία η Burberry. Στον κόσμο της μόδας το «καθάρισμα» των social media καναλιών σημαίνει ότι το brand οδηγείται σε μια διαφορετική εικόνα από αυτή που είχε.

Jenny.Gr
Instagram/versace

Η Versace είπε στο WWD πως αυτή η κίνηση έχει να κάνει με την αλλαγή social media στρατηγικής, την οποία οι fans μπορούν να δουν σύντομα. Η δήλωση του οίκου ήταν «Η Versace θα ξαναπαρουσιάσει το Instagram προφίλ της αργότερα αυτή την εβδομάδα με την fall 2023 καμπάνια σε φορμάτ περιοδικού, την ίδαι στιγμή που θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις στα καταστήματα και στο online shop. Κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τους διαφορετικούς τρόπους που μιλάμε στην κοινότητά μας και να την φέρνουμε πιο κοντά στον κόσμο μας. Αυτή η ανανεωμένη προσέγγιση στα digital κανάλια μας, μας βοηθάει να συνεχίσουμε να διηγούμαστε την ιστορία μας και να φέρνουμε στο κοινό μας το καλύτερο περιεχόμενο από τον οίκο, στο καλύτερο φορμάτ».

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.