ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Dua Lipa και η Donatella Versace σχεδιάζουν μαζί συλλογή και «πάνε Κάννες»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Μαΐου 2023

Η Dua Lipa και η Donatella Versace σχεδιάζουν μαζί συλλογή και «πάνε Κάννες»
Παλιές γνώριμες και με μεγάλη αγάπη η μια για την άλλη, Dua και Donatella έρχονται με μια συνεργασία (όχι και τόσο) έκπληξη

Η Donatella Versace έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με νέους σχεδιαστές, όπως και με πιο καταξιωμένους στον χώρο, όπως ο Christopher Kane, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να συνεργαστεί με την mega-pop star Dua Lipa.

Η Versace και η βραβευμένη τραγουδίστρια και στιχουργός σχεδίασαν μια «δες τώρα, αγόρασε τώρα» γυναικεία συλλογή, η οποία θα παρουσιαστεί στις Κάννες με το όνομα «La Vacanza», ακριβώς πάνω στην ώρα που θα ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Αν και δεν αποτελεί κομμάτι του επίσημου Φεστιβάλ των Καννών, το fashion show θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 23 Μαΐου, δηλαδή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ το οποίο διαρκεί από τις 16 έως και τις 27 Μαΐου. Η ακριβής τοποθεσία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Οι δύο αυτές ταλαντούχες κυρίες, η Donatella και η Dua Lipa έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά όχι πάνω σε συλλογή. Τον Σεπτέμβριο του 2021 η τραγουδίστρια άνοιξε και έκλεισε το show του οίκου Versace στο Μιλάνο με δύο διαφορετικά looks.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.