ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M Move: Ο καλύτερος τρόπος να βγεις στην ύπαιθρο, ό,τι κι αν κάνεις


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

H&M Move: Ο καλύτερος τρόπος να βγεις στην ύπαιθρο, ό,τι κι αν κάνεις
Η ύπαιθρος είναι για όλους

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα πίσω από τη νέα συλλογή του H&M Move: μια σειρά από ενδύματα υψηλής απόδοσης για την ύπαιθρο, τεχνικά και πιο βιώσιμα που - με τις προσιτές τιμές τους - φέρνουν πολλά οφέλη και εύκολη πρόσβαση σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Αυτό το φθινόπωρο, το H&M Move αμφισβητεί την αντίληψη ότι διαφορετικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους απαιτούν ειδικό εξοπλισμό. Η ανάπτυξη καινοτόμων & εξειδικευμένων υλικών επέτρεψε στο H&M Move να εξερευνήσει περαιτέρω την πεποίθηση ότι μια εξαιρετική λειτουργική γκαρνταρόμπα μπορεί να ξεκλειδώσει έναν κόσμο υπαίθριων δραστηριοτήτων. Με αυτό, το H&M Move ζητά από τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν αυτή τη νέα συλλογή προϊόντων υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως κι αν ασκούνται. Είτε πρόκειται για επανασύνδεση σε με τη φύση, επαναφόρτιση σε ορεινές πεζοπορίες ή εξερεύνηση μιας νέας πόλης αυτή τη σεζόν, τα εξωτερικά στρώματα πολλαπλών χρήσεων και οι μοναδικές τεχνολογίες υλικών του H&M Move πρόκειται να εκδημοκρατίσουν το φυσικό μας πεδίο υπαίθριων δραστηριοτήτων και τον τρόπο που τις απολαμβάνουμε. Επιπλέον, θα το κάνουν κυρίως χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Αυτά τα υλικά H&M Move – StormMove™, Thermometer™ και DryMove™ – όλα έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά σημεία, αυτά της υψηλής απόδοσης, της ανθεκτικότητας, του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και της οικονομικής τιμής. Για να επιτευχθεί αυτό σήμαινε στενή συνεργασία με συνεργάτες κλωστοϋφαντουργίας για την επανεγγραφή της διαδικασίας παραγωγής, καθώς και με σχεδιαστές στο Grand Studio, το εξειδικευμένο αθλητικό πρακτορείο υπαίθριων δραστηριοτήτων. Κάθε υλικό υποβλήθηκε σε μια σειρά από αυστηρές δοκιμές απόδοσης, το τζάκετ 3-στρώσεων StormMove™ του H&M Move αποδείχθηκε επίσης στα εργαστήρια δοκιμών φθοράς της Progressive Sports- μια ανεξάρτητη αθλητική εταιρεία συμβούλων - όπου απέδειξε ότι τα ρούχα είναι αναπνέοντα, την αδιαβροχοποίηση, τη θερμορύθμιση και τη λειτουργικότητά τους. Τα αποτελέσματα? Αποδεδειγμένα το H&M Move είναι στο ίδιο επίπεδο με την απόδοση και τη λειτουργικότητα των ηγετών της αγοράς υπαίθριων ειδών. Συνδυάζοντας αυτές τις τεχνολογίες υλικών με τις κολλημένες ραφές, τα σχολαστικά τοποθετημένα χαρακτηριστικά εξαερισμού, τις ρυθμιζόμενες κουκούλες και τις γενναιόδωρες τσέπες αποθήκευσης που διατρέχουν τη σειρά, η τελευταία συλλογή του H&M Move είναι έτοιμη να μας οδηγήσει όλους εκεί έξω, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με εξαιρετική άνεση.

"Με αυτήν τη συλλογή, θέλουμε να εμπνεύσουμε κάθε Mover να βγει έξω και να απολαύσει τα οφέλη της μετακίνησης. Ενώ τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα και ρυθμισμένα για να προστατεύουν από τα καιρικά στοιχεία και να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία του σώματος, μπορούν επίσης εύκολα να φορεθούν και ως καθημερινά ρούχα δρόμου.», λέει ο Mfon Boman, H&M Move's Outdoor Product Manager.

Η συλλογή διαθέτει χαλαρές σιλουέτες, οργανικό σχήμα και μια γήινη χρωματική παλέτα που τονίζεται από ζωηρά μωβ χρώματα. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν ελαφριά και τεχνικά μπουφάν StormMove™, φτιαγμένα για όποια ενασχόληση κι αν βρίσκεστε στα μονοπάτια σας, γεμισμένα γιλέκα ThermoMove™ που έχουν κατασκευαστεί για εύκολη τοποθέτηση πάνω ή κάτω. και παντελόνι με τέντωμα τεσσάρων κατευθύνσεων ώστε να μην εμποδίσει κανέναν τυχοδιώκτη από την επίτευξη των στόχων του σε υπαίθριους χώρους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

H&M